Reklama

Antik Sat vyradil z ponuky filmový a módny kanál

Satelitný operátor Antik Sat upravil od januára 2021 svoju ponuku. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk z programového rastra vypadol filmový kanál Film Europe, módna Fashion TV SK&CZ, ako aj stanice Fine Living a Discovery Showcase HD, ktoré ukončili na našom trhu vysielanie.
Pokračovanie nižšie:

Za vyradené programy zatiaľ operátor neponúkol žiadnu náhradu. Koncom minulého roka sa však objavilo v rastri viacero zaujímavých programov ako Love Nature HD, Šlágr Premium či Ultra 4K Extreme v UHD kvalite. Operátor zaradil v decembri 2020 do ponuky aj československú verziu stanice Fashion TV, ktorú však po približne mesiaci nakoniec vyradil.

Vždy aktuálnu ponuku nielen operátora Antik Sat môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. no to je teda velmi smutne vyradit filmovy kanal,toho modneho neni škoda

  2. Dúfam, že nevyradia Eurosporty 1,2 ako u iných operátorov, dúfam že pridájú Nova sporty 1,2 bolo by to fajn

    1. @ Andrej :

      Nevím z jakého důvodu už dávno Antik u Eurosport 2 (11 471 V) nepřidal CZ audio k angličtině s bulharštinou zrovna tak jako je tomu Eurosport 1 ze stejného kmitočtu 11 471 V. Následně by mohli vypnout duplicitní Eurosport 2 z 11 094 V který je navíc ještě v kodeku HEVC/H265 a tím pádem přichází o nějaké procento zájemců balíku s Eurosporty. Pokud by z 11 094 v vyřadily Extasy/Leo SD, Nova International HD a Eurosport 2 HD vše v HEVC tak by tam mohli konečně přidat Trojku v HD kvalitě a kodeku H264/MPEG-4. Nyní ji berou z totálně slabé frekvence 12 606 jen SD kvalitě od Orange. Takto by Trojku v HD mohli nabídnout Orange ke sdílení a výměnou od Orange získat sdíleni stanic v H264 Extasy/Leo SD s Nova International a lépe hospodařit s volnou kapacitou namísto používání kodeku H265/HEVC.

    2. Eurosporty podľa mňa nevyradia, majú tam takmer všetky kanály od Discovery (pod čo patria aj Eurosporty). tak na vyraďovanie nemajú dôvod. Horšie možno je, že chýbajú Nova sporty, ale tie sú zas na Skylink-u. Teda ideálna kombinácia je Skylink FLEXI10 + Antik sat Všetko čo potrebuješ (do flexi 10 vložiť kanály, čo nie su na Antiku), ďalšia možnosť je Magio (tam sú aj DIGI sporty a Premier sport). Ja by som ale odporúčal Magio cez kábel nie cez satelit…

  3. Škoda že v menu Antiku nejde už dlhší čas You Tube. Pýtal som sa ich na to a povedali, že čakajú na podpísanie nejakej zmluvy. Hlavne že čo majú tv vysielanie od Tcom u a iných tv majú You Tube k dispozícii. Nie každý ma Smart telku aby ich mohol volne pozerať.

    1. Magio má Youtube? Ako máme mágio už zapojené (ale ešte pozastevené, nakoľko sa rekonštrukcia bytu preťahuje), ale už sa teším na Magio a nevedel som, že tam bude aj YouTube, ale máme aj smart telku, tak youtube som ani neriešil cez Magio, ale potom je to fajn. Inak cez mágio mám takmer všetky MTV (MTV, MTV Hits, MTV Live HD, Club MTV, MTV 80s, MTV 90s, MTV Hungary, VH1), tak youtube mi ani nebude chýbať veľmi, ale ak je tam, tak je to fajn. Inak čo vlastne pozeráš na Youtube?

  4. Na You Tube pozerám hlavne videoklipy z 80 a 90 rokov, staré české komédie alebo prírodopisné filmy. Viem že v ponuke Antik u sú také programi čo to tiež vysielajú, ale ja si radšej pozriem to čo ma zaujíma a nie čo dávajú na programoch v ponuke. A väčšinou som to už všetko videl, lebo ich stále opakujú.

  5. Čo to má byť, už aj Antik si berie príklad od Slizlinku a vyraďuje hlava-nehlava? Toho Film Europe je škoda!

  6. Mám kartu Antk sat a set top box Ab Cryptobox 650 HD + CONAX modul (absencia HEVC nevadí, nakoľko mám len základ, ktorý ide takmer kompletne v MPEG-4). Chcel by som si k danej karte zaregistrovať Antik nano 3s hybridný box (ešte som ho nekúpil, nakoľko ešte neviem detaily k registrácii), či je ho možné doregistrovať k už existujúcej karte a či bude potom tá karta spárovaná, alebo ju bude možné aj naďalej využívať aj v iných boxoch (napríklad Ab Cryptobox), nakoľko ma zaujeli niektoré programy, ktoré idú len online, 20 dňový TV archív a prípadne aj TV plugin (pridávanie vlastných streamov), bol by som však rád, keby karta išla použiť aj na inom prijímači (napríklad mám motor, ktorý antik nano 3s nepodporuje). Dalo by sa využívať antik nano 3s čisto len na online príjem bez pripojenia k parabole a pôvodný ab cryptobox klasicky aj s kartou, alebo bude potrebná druhá karta (je pribalená k boxu zvyčajne), ak by to nešlo inak, tak dám základ aj na druhej karte, absy to šlo potom aj v tom antik boxe. Nevedel by niekto poradiť?

    1. Ano, mozes na ich boxe nastavit tv tak, ze ti to pojde z netu a kartu si dat do ineho boxu. Funguje to tak. Ci sa da pripradit box k uz aktivnej karte neviem, to sa musis ich spytat. Ja som mal kartu s boxom.

    2. Lebo rád by som vedel, či sa dá nejako dodatočne doregistrovať prijímač, výhody IPTV ma zaujali až neskôr, keď som už kartu mal. Chcel by som teda vedieť, či sa to dá aj dodatočne zaregistrovať.

    3. Vedel by niekto poradiť, či sa dá prijímač aj dodatočne doregistrovať k aktivovanej karte Antik sat? Alebo sa karta musí na začiatku zaregistrovať spolu s prijímačom?

    4. Pýtal som sa, či sa dá prijímač – Antik box Antik nano 3s aj dodatočne doregistrovať ku aktívnej karte antik sat. To, či karta pôjde aj v inom prijímači som sa už dozvedel, stále ale neviem, či sa dá prijímač aj dodatočne zaregistrovať. Vedel by niekto, kto s tým má náhodou nejaké skúsenosti poradiť? Chcel by som kúpiť Antik nano 3s (kartu už mám, kupoval som minulý rok), ale neviem, ako je to s registráciou. Ďakujem.

  7. Napríklad Discovery nechal, kým skylink vyradil…

  8. pytas sa tu jak tatar miesto toho aby si sa ozval do antiku , si nejaky naopak kamos

Komentáre už nie sú povolené.