Reklama

Telekom mení internetovú Magio Go, ponúkne tri základné balíky M, L a XL

Telekom zmení od 25. februára 2020 výrazne svoju internetovú službu Magio Go. Podľa operátora sa služba stane plnohodnotnou alternatívou ku klasickej IPTV či satelitnej TV platforme. V ponuke má byť k dispozícii celkovo viac ako 140 televíznych staníc, z toho pre viac ako 120 z nich bude dostupný aj archív vysielania na 7 dní spätne.
Pokračovanie nižšie:

Po novom si budú môcť Magio Go priradiť klienti aj do skupiny Magenta 1 a čerpať výhody, a takisto kombinovať v rámci Chytrého balíka s Magio Internetom a pevnou linkou, alebo u firemných klientov v rámci Chytrej biznis ponuky v kombinácii s Biznis NETom alebo Biznis linkou.

Súčasťou služby budú tri základné balíky Magio Go M, Magio Go L a Magio Go XL ku ktorým si budú môcť ešte klienti priobjednať doplnkový balík HBO.

Magio Go M ponúka základný balík 40 TV programov a k tomu 3 tematické balíky podľa vlastného výberu. Celkovo získajú predplatitelia viac ako 60 TV kanálov za 12,90 euro mesačne pri 24 mesačnej viazanosti.

Súčasťou vyššieho balíka Magio Go L je viac ako 95 TV programov. Klienti zaň zaplatia 17,90 euro mesačne pri 24 mesačnej viazanosti.

Pri najvyššej verzii Magio Go XL je už viac ako 135 TV kanálov z toho 63 v HD rozlíšení. Cena tohto balíka je 22,90 euro mesačne pri 24 mesačnej viazanosti.

Štandardne bude možné službu využívať na dvoch zariadeniach súčasne. V prípade záujmu si môžu klienti dokúpiť prístup pre tretie zariadenie za 2 eurá mesačne. Aplikácia Magio Go je dostupná pre mobilné zariadenia s iOS 11 a vyššie a Android 7 a vyššie, smart televízory Samsung s OS Tizen od roku výroby 2017 a novšie a smart televízory a set-top boxy, ktoré podporujú Android TV 7 a vyššie. Samozrejmosťou je aj prístup cez PC či špeciálne Magio Go boxy. Pre plnohodnotné využívanie sa vyžaduje internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 6 Mbps na jedno zariadenie.

Viac kanálov získajú aj zákazníci, ktorí majú internetovú televíziu Magio Go bezplatne k službám Magio TV či Magio SAT, pričom ponuka TV kanálov v internetovej TV bude takmer totožná s pevnou či satelitnou službou. Obmedzí sa však je využívanie na jedno zariadenie súčasne.

Kompletnú ponuku služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Súčasťou Magio Go zostane aj archív vysielania na 7 dní. Po novom bude dostupný pre viac ako 120 kanálov. Služba okrem archívu umožňuje aj nahrávanie na cloud či prístup k videopožičovni.

Programy televízie cez internet Magio GO:

BalíkPočet TV kanálovPopis službyCena
Magio GO XLViac ako 135 TV staníc 63 v HDZákladný balík vrátane HD staníc
6 programových balíkov
1 Extra balík L
1 Extra balík XL
Pre 2 zariadenia
22,90 €*
Magio GO LViac ako 95 TV staníc 51 v HDZákladný balík vrátane HD staníc
6 programových balíkov
1 Extra balík L
Pre 2 zariadenia
17,90 €*
Magio GO MViac ako 60 TV staníc 29 v HDZákladný balík vrátane HD staníc 3 programové balíky podľa vlastného výberu
Pre 2 zariadenia
12,90 €*
Magio GO k Magio TV a Magio SATViac ako 135 TV staníc 63 v HDKopíruje raster hlavnej služby Magio TV alebo Magio SAT Pre 1 zariadenieBezplatne k pevnej TV službe

* Akciová cena počas viazanosti na 24 mesiacov

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A je to v prdeli …
    Doteraz bolo 66 programov za 11€

  2. redakcia, preco su ceny vyssie o 2eur ako je standardna nebalikova cena pri IPTV alebo SAT?

    1. Vysvetlia to tak, že k balíku je aj 7 dňový archiv (ktorý je v IPTV spoplatnený) + nahrávanie na cloud

      Zdierači ružový

    2. Este mi napadlo, ci nezvysia ceny aj pri IPTV a Sat, ale bude to vratane archivu

    3. Asi preto lebo keď máš IPTV tak platíš 3€ alebo koľko za zariadenie kde pri Magio go keď máš Smart tv nie staršiu ako 3 roky tak to máš ako aplikáciu a neplatiš nič navyše… Len ma naštvali s tým že iba na 2 zariadeniach mohlo to byť aspoň na 3 (aj keby dali že na jednu tv a 2x mobil /tablet) za tú cenu ale inak sa to dá pochopiť od jesene budú mať na 99% práva na LIGU MAJSTROV a keď si udržia všetky futbalové ligy čo majú doteraz tak si myslím že sa to dá… Taký Orange chce 12€ na mesiac za jednu stanicu a mal iba LM a potom iba reprízy vysiela… A inak podľa mňa ten ORANGE to zabali zo športovým kanálom maximálne ak sa dohodne s Telekomom tak bude mať iba zdieľaný kanál ako Premiér šport majú spolu…

  3. S tou cenou a znížením počtu zariadení sa asi zbláznili, asi manageri z Orange prešli do Telekomu, lebo on má tu telku podobne na hlavu postavenú, a najlepšia natom je že tam drbnú 24 mesačnú viazanosť.

    1. Na ORANGE stále nemajú ten chce 12€ za ORANGE ŠPORT to je rekord za jednu stanicu kde vysielali 6 hracích dní LM zo základnej skupiny plus play off …. V Telekome za 12,90 budeš mať LA LIGU SERIE A, BUNDESLIGU, LIGUE 1, POHÁRE a na 99% od jesene aj CHAMPION LEAGUE keďže Orange o ňu prišiel…

    2. Ten futbal tam mat nebudes, DigiSporty a Premiersport su az v tom baliku za 17,9€

  4. Konkurencia pridáva počet zariadení, Telekom znižuje na jediné. Konkurencia má archív všetkých staníc 14 dňový, Telekom len niektorých, a to 7 dňový. Užívateľské prostredie Magio Go zaostáva, aplikácia je nedokonalá, ale cena sa zvýši. Telekom potrebuje zarábať v každej dobe, Covid sa ich netýka.

    1. No keď si ten nenažraný telekom myslí že už sa budú ľudia trhať za už tak predraženým magio go a ešte znižovať počet zariadenii tak im prajem čo najmenej zákazníkov až úplne žiadnych lebo si myslím že normálny človek si to určite nepredplati

  5. Robí tak po vzore konkurencie: SledovanieTV, KukiTV, SkylinkLive…

  6. Pochybujem že robí po vzore konkurencie, sledovanie tv znižovalo cenu za štandard na 9,90, horizon go 11,90 a o2 za 10,00 a skylink trebárs pri satelitnom balíčku flexi 10 za 11,50 na 4 zariadenia (bez viazanosti)- všetky programy. Na druhú stranu palec hore, že je to v cene pre zakaznikov magia(to už malo byť dávno po vzore skylinku).

    1. Myslím tým balíčkovanie -nie cenu.Porovnávame OTT, nie satelit.

    2. MagioGO je v cene pre zákazníkov IPTV už dávno,pradávno…minimálne 4 roky a viac.

    3. Ako zakaznik Telekomu mozem potvrdit Pepeho slova. Kto ma Magio TV vie, ze teraz na Magio GO iba pridali viac stanic (napr. Prima, Nova, nemecke stanice…) a tiez sa daju nahravat vsetky stanice aj v aplikacii (predtym niektore iba na set-top box).

    4. Viktor, máš pravdu, okrem záveru. Po 25.2. uvidíme, či bude archív v apke kompletný. Predtým sa dali bezplatne nahrať v apke iba niektoré programy, ale nie na Magio box v IPTV, ale na Magio go. Kto nemal predplatený archív v IPTV, nahrávky z Magio Go si mohol prehrať len v Magio Go, nie na Magio TV.

  7. V blízkej budúcnosti nebudeme meniť ale týmto ma odradili od predĺženia zmluvy..

  8. Takže nakoniec sú tie ceny úplne iné a sú poriadne prestrelené : balík M = 17 Euro mesačne, balík L = 22 Euro mesačne, balík XL = 27 Euro mesačne. A ak chce klient ku tomu archív tak pre 15 tv staníc je to + 2,99 Eura mesačne, a archív pre 115 tv staníc je + 4,99 Eura mesačne. Neviem ale takto si asi nových zákazníkov veľa neprilákajú. Konkurenčná SledovanieTV má za mesačný poplatok 20,99 Eura omnoho lepšiu ponuku už aj s HBO a archívom. Chýba len balíček Digisportov, z čoho môžeme dedukovať že ligu majstrov bude asi vysielať práve Telekom. Inak si neviem vysvetliť ten nárast cien. Takže športovci si priplatia ostatný asi prejdú ku konkurencii.

  9. MAGIO TV už nikdy viac! V 21. storočí aby mali po kábli denné poruchy na rôznych kanáloch, to som nezažil ani pri satelitnej Sky link keď bola snehová víchrica… Skončí viazanosť, skončí Magio!

  10. Nikde vo svete neni, dvojročná viazanosť, či na mobil,či na nett satelit…Len na Slovensku!!!A nikdo to nerieši!!!!

Komentáre už nie sú povolené.