Reklama

Rakúske rádio Technikum ONE sa premenovalo na Radio ONE

Rakúska rozhlasová stanica Technikum ONE sa premenovala na Radio ONE. Okrem nového názvu má nový program, webové stránky, ako aj novú fanpage na socialnej sieti Facebook. K zmene došlo dnes 4. septembra 2023.
Pokračovanie nižšie:

Radio ONE prináša vo vysielaní najlepšie hity posledných desaťročí, ktoré dopĺňajú najzaujímavejšie novinky zo sveta techniky a vedy spolu s rozhovormi a najdôležitejšími informáciami.

Rozhlasová stanica Radio ONE je dostupná v rakúskom celoplošnom DAB+ multiplexe DAB+ Austria, ktorý je možné prijímať najmä v blízkosti hraníc s Rakúskom aj na Slovensku. Okrem toho je vysielanie dostupné tiež prostredníctvom internetu či u vybraných káblových operátorov v Rakúsku.

Vždy aktuálnu ponuku DAB+ či DVB-T/T2 multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Existuje na Slovensku nejaký reálny plán prechodu na DAB+ ? Alebo nejaká smernica EU s dátumom vypínania FM ? Ďakujem za info.

    1. FM móže ísť naveky, lebo FM nie je potrebné uvoľňovať, FM móže ísť kľudne paralelne s DAB+. Aspoň bude viac priestoru pre stanice.

      V CCCP sa napríklad dodnes vysiela v FM 1 – OIRT paralelne s FM 2.

    2. Miki Mouse a aké majú na to prijímače, ktoré podporujú obe FM pásma? Lebo som sa s takým ešte nestretol, tak ma to zaujíma.

  2. Aj na Ukrajine a v Rumunsku sa vysiela súbežne v pásmach VKV / FM I – OIRT a VKV / FM II – CCIR.

Komentáre už nie sú povolené.