Reklama

Satelitné služby DIGI TV a Magio Sat dnes vyradili z ponúk tri TV programy

V ponukách satelitných služieb Magio Sat a DIGI TV, ktoré patria do skupiny Slovak Telekom, dnes skončili tri televízne programy. Po dnešnej aktualizácii kanálovej mapy prišli klienti oboch služieb o maďarské programy Comedy Central Family Hungary (SD/MPEG-2) a Comedy Central Hungary (SD/MPEG-2), ako aj českú verziu stanice Prima Cool (HD/MPEG-4). Všetky tri programy boli vyradené z ponúk doteraz bez náhrady. Vyjadrenia od jednotlivých operátorov aktuálne zisťujeme.
Pokračovanie nižšie:

Podľa našich informácií Comedy Central Family Hungary (SD/MPEG-2) a Comedy Central Hungary (SD/MPEG-2) skončili v ponukách Magio Sat a DIGI TV na základe požiadavky od vysielateľa. Českú verziu Prima Cool šíri Slovak Telekom na družici aj naďalej. Dostupná však bude už iba pre klientov českých služieb Telly a Magenta TV Sat.

Doplnené o 14:57:

Nový program Prima COOL SK je k dispozícii v Internetovej TV a taktiež na káblovke. Nový program nateraz nie je dostupný pre zákazníkov satelitnej televízie, nakoľko spoločnosť Prima nešíri tento program na satelitnej pozícii 1W.“ uviedla pre SatelitnáTV.sk marketingová manažérka Digi Slovakia Alexandra Fekete.

Česká verzia programu Prima Cool skončila aj v Magio TV či v internetovej DIGI TV. V oboch prípadoch ju operátori nahradil slovenskou verziou, ktorá odštartovala v pondelok 27. mája 2024.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen platforiem DIGI TV a Magio Sat, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Comedy Central FAMILY má v júli končiť bola o Tom aj správa.

  2. Telekom sa nahneval, že Prima Cool SK si vybrala za distribučnú platformu Skylink? Keď už nedali SK, mali nechať CZ. Ono to zase bude o peniazoch. Počítam s tým, že Prima Cool SK si okrem reklamy vyberá od operátorov poplatky.

    1. Keby boli normalni, nechali by CZ verziu kym si nezabezpecia SK verziu na SAT.. no ale to by zrejme zas frflal niekto iny.. cista divocina toto..

  3. De v DIGI Slovakia ze SATu přes CA modul ještě furt aj TV Barrandov s Barrandov Krimi nebo už jenom ten Kino Barrandov oproti minulosti?

  4. Ahoj Zdenek, mam od nich ten CAM modul už 2 roky a všetky tri Barrandov stanice mi idú na SK regióne bez problémov. Takže zatiaľ bez zmeny.

    1. @ Zetor25:

      Vím že to všecko chodilo aj s tím Paramount Network ale tady na Satelitná v tom jejich seznamu frekvencí už dávno ten Kino Barrandov a ten Paramount Network vobec.

      Podle mňa
      z ČTček nejde jen ČT sport.
      Od Primy nejde MAX, ZOOM a nově COOL a z totálního odpadu od Nova de jen Nova International.

      Je to tak, že?

      Osobně sem uvažoval o českém T-Mobile přes SAT s balíkem L za 599 Kč měsíčně + pronájem zařízení kde chybí akorát ty HBOčka ale totálně mi vadí to že ten Premiere Sport 3 skrz ATP majú akorát přes internetovou TV. Zrovna tak je to aj s Premiere Sport 4 ale ten nepotřebuju protože ze sportu mám zájem jen o tenis.

      Klidně bych při seriózním jednání vyměnil T-Mobile CZ SAT balík L za DIGI Slovakia SAT a balíkem Satelit Platinum s CA modul a ne settopbox. Nebo tento balík od DIGi za Digitální balík L od T-Mobile protože k té satelitní TV jsou aj dva internetové přístupy akorát s tím rozdílem že v tom internetovém balíku nejsou ty dva Cinemaxy oproti SAT ale zase tam jsou navíc stanice co nejsou vůbec přes SAT.

  5. Najprv slubovali, ze original vypnu az ked pojde osekana nahrada, ale na SAT-zakaznikov sa vyje….kaslali.

    1. @ Jack48 :

      To samé aj český T-Mobile co má nelogicky Premier Sport 3 + 4 a TravelXP jen n internetové TV a přitom tyto tři stanice jsou na kapacitě Slovak Telekomu a T-Mobile CZ a Slovak Telekom má jednoho a toho samého majitele. Takže de vidět v T-Mobile CZ jsou manažeři šváclejší než v Slovak Telekomu.

  6. @Zdenek áno je to tak.
    Ide aj PARAMOUNT NETWORK CZ aj keď nechápem prečo takúto stanicu nedali aj pre SR.

    1. @ Zetor:

      Takže na CA modul ten Paramount Network CZ opravdu ide a měl sem pravdu když so tu nedávno psal?

  7. Vyradenie programov im ide jedna radosť, takže čakám, že sa vyradí ešte viac kanálov a potom im dám zbohom, vyradia stanice a žiadna náhrada ani kompenzácia v cenníku, len zvyšovať ceny….

  8. @Zdenek áno Paramount Network CZ ide cez Digi CAM modul v SK regióne bez problémov uvidíme do kedy.Nech sa darí.

  9. Antik naďalej vysiela prima cool cesku verziu hoci so slovenskou verziou epg

    1. @ Martin :

      Už ne a právě včil už tam je reálně Prima Cool SK HD a aj identifikace pozice má název Prima Cool SK HD.

      Myslím přes SAT na 16,0°E

    1. Uz to opat prehodili na SK verziu aj na Samsung TV aplikacii..

  10. Jinak včil sem zistil že na SATu u Antik SAT u české Prima Zoom HD identifikační název pozice taky Prima Zoom HD ale EPG je už kompletně od JOJ Svet.

    1. @ Fanatik1 :

      Pochybuju když to do včilška nemá ani český T-Mobile což je vlastně jedna a ta samá společnost protože mají úplně stejného majitele!!!

    2. Fanatik Treba svoje požiadavky smerovať na operátora, nie sem. Tu vypisuje asi desať nickov stále to isté a iba zasie**jú diskusiu. Vypisovaním svojich požiadaviek po fórach sa nič nezmení. Ide o biznis a zisk. Možno zvyšné novasporty zaradia od novej futbalovej sezóny, ak tam budú dávať ďalšie futbalové zápasy z ligových súťaží a LM, EKL…

  11. Dobrý večer,
    právě včil sem zjistil že na 0,8°W byla nově aktivovaná pozice s
    identifikací Nova Sport 5 CZ HD na kapacitě Slovak Telekomu a je tam už
    aktivní aj EPG.

    Včil je otázka jestli to bude pro český T-Mobile a jejich Magenta TV a
    nebo pro DIGI Slovakia s Magio SAT od Slovak Telekomu a nebo pro všecky
    tyto operátory.

    1. Nic nove…Pretoze pozicia Nova Sport 5 je na 1°W od 29.2 2024 😀

    2. Chcel som reagovať arogantne ako to robíš ty, ale nie nebudem to robiť. V HD určite nie.

      SD na 12 527 MHz
      HD na 12 169 MHz

      Názov je Nova Sport 5 HD CZ. Ten názov veľa napovedá.

    3. @ autista 05.06.2024 o 20:31 :

      Si úplně mimo protože to o čem píšeš ty je na úplně jiném kmitočtu 12527 H kde je to určené jen pro Telly a navíc je to ještě jen v SD a ne v HD.

      Příště radši dvakrát měř a jednou měř než něco napíšeš. Tímto si se jedine ztrapnil tím co si tu napsal za capinu a nebo přímo totální h.vadinu!!!

    4. NS5 HD_12169_H_30000_3-4_DVB-S2_8PSK
      NS6_12527_H_28800_3-5_DVB-S2_QPSK
      Tv stanicu NS6 na orbitalnej pozicii 1°W, mam v STB naladenu od 29.2. 2024 😀
      Paket Platimun zacnem abonovat v septembri 2024 namiesto balika Premium kvoli Novasportom 5 HD, 6 & Cinemaxom 1 HD, 2 HD. Optimalizaciou mojej penazenky uz nebudem prave kvoli Cinemaxom abonovat paket Film od Antiksatu.

  12. Právě před chvílí mi operátor T-Mobile CZ potvrdil na můj neodbytný dotaz to že mám nakonec pravdu a ž od zítřka zařazují do nabídky Nova Sport 5 a 6.

  13. Jedine card sharing týmto prežratým prasatám už ani korunu. Blokujú všetko dodrbú. Už majú príliš veľa. Teraz mi ide všetko a nič im viac už platiť nebudem. Už sa majú moc dobre. Pozdravujem aj Renátu

Komentáre už nie sú povolené.