Reklama

Antik TV ponúkne prenosy z Wimbledonu v 4K kvalite

Antik Telecom sprístupní v pondelok užívateľom internetovej Antik TV, ako aj Tango TV (IPTV), špeciálnu verziu kanálu Eurosport Wimbledon 4K, ktorá ako až názov napovedá má prinášať prenosy z tenisového turnaja Wimbledon. Novinka bude k dispozícii predplatiteľom v období od 1. do 14. júla 2024. Následne ju operátor z ponuky vyradí.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka Eurosport Wimbledon 4K budú môcť predplatitelia Antik TV sledovať priame prenosy z tenisového turnaja Wimbledon v 4K kvalite. Okrem toho zostáva v ponuke tiež štandardná verzia programu Eurosport 4K, ktorá je bežne súčasťou balíka Antik TV (OTT), respektíve balík Základný (IPTV). Prístup k špeciálnej verzii Eurosport Wimbledon 4K budú mať automaticky klienti, ktorí majú aj teraz vo svojom balíku Eurosport 4K či kanály Eurosport 1 a Eurosport 2.

Tento rok sa nám do českej služby podarilo zaradiť kanál Eurosport v 4K rozlíšení, ktorý sme spojili so štartom Roland Garros. Tentokrát sme sa zamerali na ďalší z prestížnych tenisových turnajov a prinášame ho našim zákazníkom rovnako v najvyššej kvalite. Aktuálne ponúkame špeciálny pop up kanál Eurosport 4K Wimbledon, a to nielen na Slovensku, ale aj v našej službe v Českej republike,“ uviedol produktový riaditeľ ANTIK Telecom Vlastimil Lakatoš. „Športoví fanúšikovia očakávajú nielen výsledky, ale aj emócie. A práve tie nájdu počas celého Wimbledonu priamo u seba doma- kvalitné zápasy podčiarknuté zážitkom zo sledovania,“ dodal Lakatoš.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. keby neponukal taketo hovadiny, ale dal tam napr. viasaty. lenze to sa asi neda, vsak? mam u nich antik iptv balik za 11,9€ a oni tam nemaju ani tie blbe viasaty, ale nejaky specialny eurosport 4k tam byt musi.

  2. Eurosport 4K je fajn…Akurat na plazma TV, nieje okometricky ziadny rozdiel v kvalite obrazu 4K UHD vs. Full HD 😀

    1. eurosport 4k tam je uz davno, ale zbytocny eurosport 4k je tam od 1. 7.! test_esp2ktvapps_uhd 🙂

  3. Suhlasim.volnym okom ani nezbadate nejaky rozdiel medzi 4K a FullHD…radsej by som prial tie viasaty,cs film,cs mystery a hlavne archiv pre vsetky stanice

    1. cska su v ceskej ponuke, alebo http://ipsinajdi/live/test_cs_film_avc_25p/playlist.m3u8 do vlcka daj a mas antik cs film

    2. som rad ze existuju inteligenti co zdielaju playlisty…sikovnik, este napis cez co to tahas, aspon ta rovno bloknu…

    3. do prdele pojdes ty kamarat aj vsetci pirati ako ty, vyckaj…

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.