Reklama

Telekom rozšíril benefity v Magenta 1 o nový TV obsah

Od utorka 25. júna nájdu klienti Telekomu v ponuke Magenta 1 dva nové benefity, ktoré si môžu aktivovať za kredit. V ponuke sa dnes objavil TV obsah od Cartoon Network a Discovery Networks. Oba benefity sú v hodnote po 3 € mesačne. Po dnešnom rozšírení si môžu zákazníci v Magenta 1 vyberať celkovo z deviatich benefitov (HBO Max, Canal+, Extra TV balíčky, Magio TV viac, Cartoon Network, Discovery Network, Rýchlejší optický internet, 2x viac + darovanie dát a Wow WI-FI).
Pokračovanie nižšie:

Vďaka benefitu Carton Network môžu diváci sledovať kolekciu detského obsahu z dielne Cartoon Network. Obsah je dostupný priamo v aplikácii Magio TV a to v sekcii Magio Kino. K dispozícii sú známe rozprávky ako Scooby Doo, Tom a Jerry a iné.

Po aktivovaní benefitu Discovery Networks nájdu klienti v aplikácii Magio TV v sekcii Magio Kino obsah z produkcie Discovery Networks. Sú to napr. reality šou ako Kim vs. Kanye, 90 Day Fiance a ďalšie.

Nová Magenta 1 je dostupná klientom od 1. marca 2024. Magenta 1 sa vytvorí automaticky, ak máte kombináciu aspoň dvoch z uvedených služieb: Telekom paušál, Magio Internet, Magio TV alebo pevná linka, ktoré sú vedené na jedno rodné číslo. Magenta 1 má dve základné cesty výhod: nižšiu cenu (zľavu 10%) alebo možnosť výberu z benefitov. Tie si zákazník skladá z kreditu, ktorý sa vypočíta z jeho mesačných poplatkov (20% zo základu). Okrem toho získajú zákazníci automaticky aj benefity Navzájom v spojení či Magenta 1 Mixi. Benefity si môžu klienti vymieňať raz za 30 dní, zatiaľ čo výmenu zľavy za benefity je možné vykonať raz za 90 dní.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.