Reklama

TV JOJ spustila novú stanicu Play Comedy. Čo ponúkne a kde je dostupná?

Slovenská komerčná skupina JOJ Group spustila v týchto dňoch novú TV stanicu s názvom Play Comedy. Program stanice sa žánrovo zameria na oblasť zábavy. Divákom má ponúkať vyváženú zmes filmov, seriálov a relácií.
Pokračovanie nižšie:

Nová stanica ponúkne nielen seriály z dielne TV JOJ ako Profesionáli, Mafstory, Kutyil s.r.o., Ministri, Iveta, Hranica, Tomáš a Diana, ale aj filmové komédie ako Baby na ťahu, Sráči alebo Jonnesovci a mnoho ďalších. Chýbať nebudú ani denné relácie Inkognito, Heslo či Vtip za stovku.

Play Comedy bude k dispozícii iba prostredníctvom internetovej streamovacej služby JOJ Play. Program má vysielať 24 hodín denne bez reklamy. Pre jeho sledovanie je však nutné mať zaplatené predplatné Premium, ktoré je od 4,99 € mesačne v prípade ročnej platby, alebo 5,99 € mesačne.

Pre využívanie JOJ Play je nutné stiahnuť si do svojho zariadenia aplikáciu JOJ Play. Podporované sú zariadenia s Android TV 10, Samsung Smart TV s operačným systémom Tizen 4.0 (od roku 2017), LG Smart TV s WebOS 5/6 z roku 2020 alebo novším, mobilné zariadenia Apple s nainštalovaním iOS 13 a vyšším alebo Android 10 a vyšším. Okrem toho je tiež služba sprístupnená tiež aj pre PC a to cez webové rozhranie.

Prémiový balík Premium obsahuje okrem video obsahu a novej stanice Play Comedy tiež všetky ostatné TV stanice JOJ Group – TV JOJ, JOJ Plus, WAU, JOJ 24, JOJ Šport, JOJ Svet, JOJko, JOJ Cinema, CS Film, CS History, CS Mystery a CS Horror.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Programy ktoré dáva joj od rána do večera? A kôli tomu vznikla platená joj comedy? Blázni….

    1. České stanice novy a primy môžte na Slovensku sledovať cez cinematvplus.eu
      Nemajú vlastnú aplikáciu ale služba funguje cez hot player vu player alebo ibo player

  2. Ďalší hnoj kde sledovanosť nepresiahne 0,3% a ešte za to chcú prašule,to je možné len tu

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.