Reklama

Antik Sat prichádza opäť so špeciálnou akciou, klienti môžu ušetriť desiatky eur

Slovenský operátor Antik Telecom prichádza po niekoľkých mesiacoch opäť so zaujímavou akciou pre klientov satelitnej služby Antik Sat. Od júla majú možnosť si noví aj doterajší zákazníci služby predplatiť akýkoľvek programový balík na 6 mesiacov a k tomu získajú ďalších 6 mesiacov zdarma. V praxi to znamená, že ak si klient predplatí najlacnejší balík Začiatok na 6 mesiacov za 23,40 €, sledovať bude môcť televíziu až 12 mesiacov od aktivácie.
Pokračovanie nižšie:

Akcia 6+6 mesiacov zdarma platí od 1. júla do 30. októbra 2024 a vzťahuje sa na akýkoľvek programový balík s dobou predplatného výhradne na 6 mesiacov a nie je ju možné kombinovať s inými akciami. Programové balíky si môžu klienti aktivovať priamo cez zákaznícku zónu, osobne na pobočke, alebo mailom či telefonicky.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

BalíkCena (mesačne)Cena za 6 mesiacov (+ 6 mesiacov zdarma*)
Začiatok3,9 €23,40 €
Pohoda7,9 €47,40 €
Všetko11,9 €71,40 €
Filmový9,4 €56,40 €
Babylon (iba cez internet)3,35 €20,10 €
Maďarský balík (iba cez internet)3 €18,00 €
Ukrajinský balík (iba cez internet)2,9 €17,40 €

* iba počas platnej akcie. Aktuálne v období od 01.07.2024 do 31.10.2024.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak akcia 1+1 zdarma je späť, len trošku inak, platí len pre presne 6 mesiacov predplatné pred tým to bolo pre akékoľvek 3 – 12 mesiacov.

  2. Ked som presiel z balika kombi na ten najmensi tak boli z toho uplne mimo myslim konkurenciu to bolo vyhovoriek ze oni za to nemozu ze to vedie radsej som opustil predajnu.

  3. Tak takovouhle podobnou akci jsem už dlouho nezažil u Skylinku, Dříve to bylo u Skylinku také., kdy byla akce u nějakého z balicku. Bohužel posledních pár let ani čárka o nějaké takovéhle akci a po odchodu J.G. už asi ani nic takového nebude. Myslím, že je to dobrá volba, jak udržet stávajícího zákazníka a získat i nového zákazníka. Co je trochu pro tuto službu v nevýhodě, je její pozice na satelitu, kdy je potřeba o trochu větší parabola než je standartne osmdesatka u jiných operátoru satelitní sluzby.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.