Reklama

Futbalová Niké liga od aktuálnej sezóny so zmenami, za prenosy na Voyo si bude nutné priplatiť

Najvyššia slovenská futbalová Niké liga štartuje už tento víkend. Podobne ako minulé sezóny budú všetky prenosy a záznamy k dispozícii v streamovacej službe Voyo a po jednom priamom prenose z každého kola na TV Dajto. V prípade internetovej služby Voyo sa však musia diváci pripraviť na zmenu. Počas aktuálnej sezóny budú totiž prenosy z Niké ligy na Voyo súčasťou nového športového predplatného, ktoré streamovacia platforma spúšťa 5. augusta 2024. Najvyššia domáca futbalová súťaž sa tak ocitne v elitnej spoločnosti nielen top európskych futbalových súťaží. Futbaloví fanúšikovia si však budú musieť priplatiť.
Pokračovanie nižšie:

Pre divákov je pozitívnou novinkou, že všetky zápasy Niké ligy sa po novom budú snímať minimálne na 7 kamier. So zvýšením produkčných štandardov súvisí aj centrálne riešenie systému VAR na všetkých ligových zápasoch, na ktorom aktuálne intenzívne pracuje Únia ligových klubov (ÚLK) spolu s partnermi.

Vysielateľom najvyššej domácej súťaže sme už štvrtú sezónu a sme radi, že sa nám neustále v kooperácii s ÚLK darí skvalitňovať úroveň prenosov. Svedčí o tom aj pozitívna odozva od divákov. V novom ročníku ich komfort pri sledovaní zápasov na Voyo ešte zvýšime, čo nás, samozrejme, teší. Zvyšné dni do štartu nového ročníka si futbaloví priaznivci môžu skrátiť aj sledovaním nových častí nášho Voyo Originálu Do neba a do pekla: Generácia Žilina, ktorý dopovie príbeh uplynulej sezóny z pohľadu tímu žilinských ‚Šošonov‘,“ načrtol Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Z rozpisu Niké ligy vypadli v porovnaní s predošlými sezónami piatkové duely. Zápasy sa teda budú v novom ročníku hrať iba počas víkendov. „Ustálením vysielacích časov mimo pracovných dní sme sa snažili vyjsť v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov. Zároveň sme v spolupráci s ÚLK nastavili výkopy všetkých zápasov prehľadnejšie – menia sa iba raz za sezónu, keď prechádzame z letného na zimný režim,“ priblížil Martin Lisý, šéfredaktor športu TV Markíza.

Duely vysielané exkluzívne na Voyo sa budú od úvodného kola hrať v sobotu o 18. hodine a vybrané zápasy v rovnakom čase aj v nedeľu. Novú sezónu v sobotu 27. júla otvoria dva zápasy – Podbrezová privíta Žilinu a Skalica bude hostiť Michalovce. Od polovice októbra a v zimných mesiacoch sa budú Voyo zápasy začínať už o 15:30 hod.

Televíznemu duelu na Dajto bude patriť sobotný večer s atraktívnym začiatkom o 20:30 hod., a to od štartu sezóny do polovice októbra a následne aj pri vyvrcholení ročníka – od polovice apríla až do záveru súťaže. V prvom kole nebude tradične chýbať zaujímavý súboj nováčika s úradujúcim majstrom. Stretnutie KFC Komárno – ŠK Slovan Bratislava sa odohrá na štadióne v Zlatých Moravciach a predzápasové štúdio na Dajto a Voyo sa začne v sobotu 27. júla o 20:05 hod. Pôjde zároveň o prvý Zápas mesiaca aktuálnej sezóny – duely snímané na 12 kamier vrátane super slow-motion zostávajú naďalej súčasťou Niké ligy.

V nedeľu o 18:00 hod. (na jeseň a v zime o 15:30 hod.) si diváci budú môcť vychutnať atraktívny Voyo zápas týždňa so štúdiom priamo zo štadióna, zaujímavými hosťami a doplnkovým programom. Prenos bude takisto produkovaný vo zvýšenom kamerovom štandarde.

Aj v novej sezóne uzavrie každé kolo tradične magazín Góóól! mapujúci všetko podstatné z uplynulého víkendu v Niké lige. Vysielať sa bude naďalej na Dajto a Voyo v nedeľu po 22. hodine.

Program 1. kola Niké ligy 2024/2025:

Sobota 27. 7. o 18:00 h: Skalica – Zemplín (Voyo)
Sobota 27. 7. o 18:00 h: Podbrezová – Žilina (Voyo)
Sobota 27. 7. o 20:30 h: Komárno – Slovan (Voyo, Dajto)
Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Košice – DAC 1904 (Voyo)
Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Spartak – Trenčín (Voyo zápas týždňa)
Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Ružomberok – MFK Dukla (Voyo)

Športové predplatné na Voyo bude stáť 11,99 € mesačne a ponúkne okrem Niké ligy aj ďalší atraktívny program pre všetkých športových fanúšikov – zápasy prestížnej Ligy majstrov UEFA, anglickej Premier League, španielskej La Ligy, nemeckej Bundesligy, preteky Formula 1, MotoGP, podujatia UFC, zápasy NHL, NBA, českú hokejovú Tipsport extraligu, galavečery MMA organizácií Real Fight Arena, KSW, PFL, Bellator a ďalšie stovky hodín priamych prenosov vďaka streamom športových staníc Nova Sport 1 až Nova Sport 6.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Za 12€ máš celý obsah VOYO. Čítaj celý článok. Je do dobrá ponuka. Exkluzívny šport+ videotéka.

  1. Choré veru je vidieť ze Voyo patrí pod Markizu ešte ze ha nám Voyo zdarma v rámci paušálu v 02 inak by som to už dávno dal preč keby som mal toľko platiť….

  2. Ako som povedal, ich ligu si mozem pozriet aj zadarmo a nepotrebujem na to nejake voyo

    1. ..nedristaj a netaraj tolko. Teba fotbal nezaujima!

  3. To akože kto má tie programy čo su-budu na Voyo a chce si občas pozrieť aj slovensku futbalovu ligu musí zaplatiť 11,99 to VÁŽNE???Tej Markize(Voyo)to kvalitne …. vyhráva dúfam že čo zrušia predplatné bude čo najviac

    1. Je to šialenstvo. Dúfam, že im to nebudete platiť a budú musieť dávať zľavy. Mimochodom v Čechách má tamojšiu ligu O2 a tam je to za 400 Kč čo je nejakých +- 15 eur.

    2. Neklam, 1 zápas bude vždy na DAJTO. Pre občasných, čo nechcú platiť VOYO je to dobrá alternatíva.

  4. Ludkovia, ale ved nechajte kazdeho nech si plati co chce. 12 eur za exkluzivne prenosy z Nike ligy + 6 platenych sportovych stanic je celkom realna a rozumna cena. Pre vas by to asi bolo drahe aj za 99 centov, tak to nechajte tak.

    1. jasne rozumná cena máte všetky programy čo na Voyo od svojho tv operátora a zaplatiť 11,99eur iba kvôli slovenskej futbalovej lige ste sa zbláznil, dúfam že sa nato každý vykašle

    2. Vždy chodil jeden zápas na Nova Sport a druhý na Dajto, teraz budú vysielať len jeden zápas na Dajto. A ak raz platím športové stanice svojmu operátorovi, tak ich nebudem platiť duplicitne na Voyo. Slovenskú ligu mali nechať za pôvodnú cenu….

    3. aké nenávistné to je prosba občanom aby sa nenechali zdierať a keď to dostatočne množstvo ľudí odignoruje to predplatné tak si to možno uvedomia aj v Markíze (Voyo) samozrejme dúfam iba v kútiku duše ale treba myslieť pozitívne nie ako vy nič sa nezmení,dufaš nesprávne a podobne negatívne slová napriek tomu vám prajem príjemný zvyšok dňa

    4. mino89
      Ano, tvoje prispevky su naozaj etalonom pozitivity. To takto vystrajas vzdy aj ked ti zdrazeju rohliky v samoobsluhe alebo benzin na cerpacej stanici? Postavis sa pred obchod a nahovaras ludi aby nic nekupovali, lebo je to drahe a ze su blazni ak si to chcu kupit? Naozaj to neprehanas?

  5. ..jééj, to mi budú platiť mesačne 12e ked sa budem na to pozerať????????? No to by mi museli tolko platiť na hodinu.

  6. Imper:100% súhlas a nechápem kto toto vymyslel vlastne viem nenažrata Markíza,bodaj ľudia im ten športový balík odignorovali a vlastne už aj celé zbytočne Voyo, ľudia si to ešte ako tak platili že šport ale teraz dúfam že nikto

    1. Urcite dufas nespravne a kto chce, ten si to zaplati. Na druhej strane, neexistuje ziadna povinnost, platit si to, takze ak nemas zaujem, nemusis. Tvoje nenavistne prispevky na tom ale absolutne nic nezmenia 😉

    2. Ten kto to vymyslel, tak to nemohol vymyslieť lepšie ako vytiahnuť z ľudí peniaze, lebo skalní fanúšikovia niké ligy platiť budú. To, že im odpadne pár občasných zákazníkov, ako som bol aj ja, ani nepocítia.
      Bohužial….

  7. prečo si na tejto stránke vylievaťe zlosť a nenávisť to je škandál.

  8. Kto to chce asi zaplatí,ale čisto teoreticky,ak by ani jeden z tých 5,5miliona ľudí na Slovensku nezaplatil,tak to za pár mesiacov dajú za euro.

    1. Ja ti to poviem takto, fajčil som 26 rokov, prestal som pred 5 rokmi, moja spotreba bolo 10-15 cigariet denne, cez víkend ešte viac čo bolo do mesiaca cca 2 a pol kartóna, čo sa v roku 2019 rovnalo sume približne 100€, dnes by to bolo minimálne 120€ mesačne ak by som neprestal, za televíziu a streamové služby platím dokopy 50€ a ak by som chcel to Voyo, tak si ho jednoducho zaplatím …. 12€ navyše nehrá u mňa žiadnu úlohu… to je cena 2 krabičiek cigariet… koľko je tu fajčiarov čo pindá na ceny tv služieb a neváha vyhodiť minimálne stovku mesačne za ten smradlavý bordel?

Komentáre už nie sú povolené.