Reklama

Markíza Klasik bude u väčšiny operátorov, dostupná má byť aj zadarmo

Do štartu novej televízie Markíza Klasik ostáva už iba pár dní. Najnovší člen rodiny TV Markíza odštartuje svoje vysielanie v pondelok 15. júla 2024. Jej spusteniu bude v pondelok predchádzať špeciálne tematické vydanie rannej šou Teleráno na hlavnej stanici TV Markíza, na záver ktorého bude nová stanica uvedená do života.
Pokračovanie nižšie:

Kanál Markíza Klasik zaradia postupne do svojich programových ponúk najvýznamnejší slovenskí televízni poskytovatelia ako Slovak Telekom, M7 Group (Skylink, freeSAT), UPC Broadband Slovakia, Orange Slovensko, či DIGI Slovakia. Okrem toho sa objaví tiež v ponukách operátorov ANTIK Telecom, O2 Slovakia, Satro, Slovanet, DSi Data, Martico, 4ka, SledovanieTV, Lepšia.TV, ako aj desiatky ďalších stredných a menších operátorov. Informovala dnes o tom TV Markíza.

Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza Klasik. Celodenný prúd kultových a nezabudnuteľných programov, ktorých kvalita je preverená časom, si tak od budúceho týždňa bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Našim cieľom je, aby bol signál stanice Markíza Klasik dostupný čo najväčšiemu počtu divákov. Rokujeme preto aj s DVB-T operátorom Towercom o možnostiach jej zaradenia do ponuky platenej služby Plustelka,“ dodal Peter Gažík.

Novú stanicu Markíza Klasik budú môcť sledovať diváci v SD kvalite tiež bezplatne a to po zaregistrovaní sa na webe Markízy, podobne ako hlavný kanál Markíza či tematické Doma, Dajto a Krimi. V HD kvalite bude možné program sledovať prostredníctvom platenej služby Voyo.

Kompletný program stanice Markíza Klasik je už teraz k dispozícii v TV programe. V programe sa objavia overené tituly zo zahraničnej produkcie, doplnené o klasickú slovenskú a českú televíznu zábavu. Nova stanica sa má zameriať na cieľovú skupinu všetkých milovníkov televíznej klasiky, primárne vo veku od 35 do 64 rokov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som vôbec nečakal zaradenie u UPC Broadband Slovakia, keďže naposledy viac ako rok rokovali o zaradení Krimi.
    Skôr by som uvítal zaradenie konečne kvalitného dokumentárneho kanála Love Nature, ale to je pri finančnej negramotnosti (-45M) UPC nereálne v čokoľvek dúfať

    1. No vidíš, aká irónia. Ja ti závidím, že budeš mať archív k Mariši Klasik a ja mám k dispozícii Love Nature, hoci som to nezapol ani raz ešte 😀 Uprednostňujem Primu Zoom, NGC a Viasaty.

    2. Cabal ja rovnako uprednostňujem ZOOM, NG i Viasat a Love Nature podľa obsahu je viac než dobrá, však majú najväčší archív dokumentov a poskytujú aj pre konkurenciu Viasat a NG .
      Mňa neláka Narkóza Klasik, ale občas sa aj tam bude dať niečo pozerať, ako aj u konkurencie a je dôležité mať na výber .
      UPC má pestrú ponuku, no kvalita sa rapídne znižuje a pár rokov dozadu boli celkovo pozeratelné aj stanice Discovery a dnes už nemám okrem klasického a Animal planet zaradený žiadny

    3. Drahí priatelia… výnimočne sa na novú stanicu od narkózy teším, lebo sľubujú aj Akty X s pôvodným dabingom Ťapák, Mandžárová, ktorý som nikde za 20 rokov nezohnal. Ťažké srdce mám výnimočne aj na Skylink, ktorý ho do svojej internetovej služby nezaradí, ale na satelite bude… aj Keď v SD, ale to mi je fuk… veď tam budú len staršie filmy a seriály…. Rodina Addamsovcov… Large…. zvonili ste? 😀 Teším sa ako malé decko 😀 😀 😀 Zrejme sa vrátim aj k nahrávaniu…..

    4. Načo v Skylink live? Satelit predsa stačí, nie? Zo Skylink live si aj tak nič nenahráš, len cez satelit. Skylink live jedine na archív nahrávanie je pri všetkých IPTV OTT službách cez internet obmedzené len na vlastné úložisko operátora a s obmedzenou dobou uloženia. Klasické nahrávanie jedine Magio IPTV, ktorému však už pomaly končí podpora, a novým zákazníkom ho už neponúkajú…

    5. Časom zrejme Skylink umožní aj nahrávanie. Holandská obdoba Skylinku, je to presne tá istá platforma čo Skylink Live TV – Canal Digitaal to už umožňuje…. veď by aj bolo načase v dnešnej dobe…..

    6. A aké nahrávanie majú to obmedzené na cloud? Alebo na HDD? Ešte na HDD resp usb hdd nahrávanie podporuje ANTIK v IPTV…

    7. Aj ja mam rad zvieratká. Pečené, na tanieri. 😀
      Love Nature, Nat Geo Wild a Animal ani velmi nesledujem, ale kto chce nech ich má. Otázne je, či majú komerčne výhodnú sledovanosť.
      Viac ma vytáča zrušenie Discovery Science, Prima Zoom a Prima Cool.

    8. Jack48 a Discovery HD Showcase a Discovery World nepamätáš ?
      Zvieratá papáme všetci a pozeráš kulinárske stanice Paprika , Food Network, Mňam

  2. To je milé ze ju pridá skylink iba zas to není skylink Live je to hanba 0aby si ešte dnes platíte aj inú službu keď chcete pozerať telku.

    1. Cez Skylink program bude dostupný iba na satelite a to v SD kvalite. V internetovej TV zatiaľ nie. Sprístupnený nebude ani TV archív.

    1. Zadarmo – mysleli web Narkózy a SD verziu …
      Narkóza s Hnojkou bežne žobrú od operátorov poplatky, tak tam už nie je zadarmo….

    2. Zadarmo bude cez net stále…Prečo? Pretože Markíza Klasik teraz zaujíma tak málo divákov, že po začatí vysielania bude divákov ešte menej a ich počet bude stále klesať 😀

    3. Ale na tej narkóze sú takí šmejdi, že sa musíte zaregistrovať, aby ste mohli vôbec sledovať SD verzie ich staníc…. takže majú dokonalý prehľad kto ich cez web sleduje…..

    4. Prave preto som sa zaregistroval, aby som nesledoval 😀

  3. Nič moc. Skôr reklama klasik a staré vymývačky.
    Nech si to pozerá majiteľka českej PPF…

    1. A ty potom čum cez okno von na ulicu, ako neustále ufrflaná seniorka. 🙂

    2. Peter, tak čumieť von oknom je lepšie ako na Narkózu – reprízu s reklamou.
      V čase streamovacích služieb spúštať TV reprízu a potom žiadať blokovanie českých TV a žobrať od operátorov poplatky je smiešne. Skôr to malo byť naopak – Narkóza by mala platiť operátorom, že šíria jej reklamu. Tiež by mal byť zákon, že v základe má byť, iba STVR, aby nemohli komerčné TV žobrať od operátorov a tí potom zvýšia poplatok ľuďom. U mňa sú platené TV MTV verzie, Viasiaty a pod. – všetky TV, kde reklamu nevidno…

    3. No vidíš, že vieš si naladiť aj pre teba hodnotnejšie programy. Je to ako so špenátom. Ak ho neľúbim, nebudem si ho kupovať a jesť. A nebudem každému rozprávať o tom, aký je ten špenát hnusný. Zvlášť niekomu, kto špenát miluje. Kúpim si oravskú slaninku a som spokojný. 🙂

  4. Operátor PlayTV – dnes zaradil do svojej ponuky Markíza Klasik. Pozícia nabehla sama- automaticky.

  5. Na Antik TV IPTV už tiež beží promo Markíza Klasik od dnes na pozícii č. 10 🙂 🙂

    1. Nebeží nič mám Nano3 aj Nano 4 ani ťuk.A to som dal aj obnovu zdrojov.Ale zaujímavé je že v mobilnej aplikácii n a telefóne ide promo Markíza Klasik.Čo pani v ANTIKu pobabrali?

  6. Načo tento kanál? Tie staršie klasicke filmy môžu predsa dávať na markíze dajte a dome

  7. Je možné v Nemecku prijímať Skylink? Vyžarovací diagram by mal mať v Nemecku ešte silnejší signál ako na SK… Alebo?

    1. Skylink mne v pohode fungoval cestou karavanom po Grecku na 60cm antenu! V Nemecku musi slapat bez problemov 😀

    1. Miroslav, program bude dostupný iba na satelite a to v SD kvalite. V internetovej TV zatiaľ nie. Sprístupnený nebude ani TV archív.

  8. Mám UPC ale ešte mi nenaskocilo Markíza klasik promo a na akej pozícii bude

    1. U operátora UPC program bude zaradený do ponuky hneď 15. júla v káblovej službe a pár dní na to aj v internetovej platforme. Na obidvoch platformách už od základného programového balíčka (respektíve Klasik a Smart). Markíza Klasik bude vysielať v HD kvalite a s týždňovým archívom.

    2. V pondelok ráno najskôr nabehne a vo štvrtok ráno bola menšia aktualizácia a prechodné frekvencie u HBO 1,2,3 + rezerva, takže upratovali pred pridávaním ďalšieho reklamného kanála

    3. UPC kabel je to frekvencia 370 MHz, pozicia v ich boxe 102. Obraz uvidim az vecer..ked budem doma..

  9. To promo je akoze opakujuca sa reklama s reklamami. mam ju z antiku

  10. SKYLINK JU ESTE NEZARADIL HLAVNE ZE VSADE UZ BEZI PROMO

    1. Cez Skylink program bude dostupný iba na satelite a to v SD kvalite. V internetovej TV zatiaľ nie. Sprístupnený nebude ani TV archív.

  11. pre všetkých pindajucich mamjednu radu..vyhodťe tv von oknom a presunte sa na fb. Fb vam mozgy zda sa lepšie prečisti…

    1. PS ; Rada nepomôže, pretože je to v našej národnej DNA sa non-stop sťažovať aj keď sa jedná o pozitívnu zmenu mať na výber prepnúť a pozerať to o čo mám v danom čase záujem .
      Paradoxon sú komentáre, že nesledujem , nebudem sledovať, no téma zaradenia toho čo nemienim sledovať už komentujem v negatívnom duchu aj keď sa nedá uprieť skutočnosť že sa jedná o platenú reklamnú televíziu priamo divákom .
      Otázka znie jednoducho
      Čo dnes nie je platené ???
      No predsa všetko a pokiaľ nie, tak jedine voľná telka, ale tá má veľmi chabú ponuku

  12. Neviete náhodou na akej frekvencii bude vysielanie na Frresate?

    1. Na rovnakej ako cez Skylink. Vysiela už nejaký ten čas na 23.5e, pôvodný Freesat to asi už nezaradí, prejdi na 23.5 kým je ešte čas, čoskoro skončí Thor 1W Freesat a potom ti nepôjde už nič. Ostane len Magio a Digi. Otázne či ANTIK SAT bude mať cez satelit Markíza klasik z Markíza krimi má, a už nejaký čas aj JOJ 24…

    2. @ Zákazník 14.07.2024 o 18:37 :

      “ Otázne či ANTIK SAT bude mať cez satelit Markíza klasik z Markíza krimi má, a už nejaký čas aj JOJ 24… “

      Pokud to Antik nedá do Antik SAT Markíza Klasik a to v HD tak si sám pod sebú podřezává „konár!!!

      To je opravdu takový problém ze satelitní nabídky konečně vyřadit ten totálně nesledovatelný český hnoj „TV Barrandov HD“ a nově místo něho radši tu Markíza klasik?

  13. Hlavné že bude Markíza klasik na kablovke ale UPC ale na satelite pôjde tak isto ako Markíza krimi

  14. Markiza Klasik -nic moc, same opakovacky ved komu to vyhovuje prosim ale ked vidim programovu ponuku tak mi tam nic moc neujde . Deres ,Silvanovci a pod. somariny ,to si radsej pustim nieco na nete alebo ceske stanice ktore su ovela lepsie.

  15. Kazdopadne mat ju na cierno a v FHD cez IPTV balik za par susnov je tiez dostatocne dobre. Komercnym uz davno neplatim. Nasiel som si na instagrame ucet iptv.sk, isiel som na ich web a zaplatil som. Od zaciatku vysielania testu tam Markiza KLASIK je, takze tak :). A este maju aj rychlu podporu.

  16. DIGI SLOVAKIA – Pre zákazníkov internetovej televízie je program dostupný už od 15. júla a zákazníkom satelitnej a káblovej televízie bude sprístupnený 16. júla.

  17. Mrzí ma že Markíza klasik nie je v ponuke na Plustelke.

    1. Zatiaľ ani cez satelit na ANTIK SAT. Ak bude v ANTIK SAT, tak určite to bude lepšia voľba ako plustelka, aj keby bola aj v plustelke aj ANTIK SAT súčasne…

  18. už sa vysiela UHD Slovensko má veľa staníc ešte v SD rozlíšení

    1. Ja mám Markízu klasik v HD, no niektoré filmy a seriály idú v kvalite SD, pretože boli nakrúcané na 16mm z ktorého HD nespravíš. Seriál Hviezdna brána, filmy Herkules, Zmija všetko pôjde kvalitou v SD hoci mám HD, ale dôležitý je slovenský dabing.

  19. operátorom nejde o ľudí stanice vznikajú ako huby po daždi im ide o reklamy z ktorých majú veľké zisky.

Komentáre už nie sú povolené.