Reklama

Telekom a DIGI ponúkajú klientom službu MAX na mesiac zdarma, sledovať tak môžu všetky prenosy z olympiády

Operátori Slovak Telekom a DIGI Slovakia aktuálne ponúkajú pre svojich klientov streamovaciu službu Max na prvý mesiac zdarma. S akciou prišli počas Olympijských hier v Paríži. To umožní divákom si vybrať prenos, ktorí chcú sledovať. Streamovacia služba MAX totiž prinesie všetky prenosy z tejto najväčšej športovej udalosti roka. Okrem toho ponúka tiež filmy, seriály či dokumenty.
Pokračovanie nižšie:

Obaja operátori ponúkajú Max v základnej verzii (bez balíka Šport) na mesiac zdarma do 12. augusta 2024 a platí, že akciu môže využiť zákazník iba jeden krát. Pred koncom bezplatného obdobia si môžu klienti službu kedykoľvek deaktivovať a neplatiť tak žiadne poplatky. Pokiaľ sa rozhodnú si nechať službu aktivovanú aj po uplynutí bezplatného obdobia, bude im účtovaná štandardná cenníková cena 6 EUR mesačne.

Podrobnosti môžu nájsť klienti na nižšie uvedených odkazoch:

Zákazníci Telekomu nájdu bližšie informácie na tomto odkaze:
https://www.telekom.sk/max-zadarmo

Odkaz s podrobnostiami pre zákazníkov DIGI Slovakia:
https://www.digislovakia.sk/hbo-max-na-mesiac-bezplatne/

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Lepsia ako to, co vysiela z olympiady MAX? Zartujes, vsak?

  1. Len to prepínanie medzi jednotlivými streamami by mohlo byť jednoduchšie…

    1. Neviem na čom to pozeráš, ale ja na TV LG keď kliknem šípkou na ovládači dole tak sa mi objavia všetky prenosy naživo. Tiež som predtým vychádzal z každého jedného prenosu do hlavného menu, ale tou šípkou to parádne vyriešili.

    2. Že mi toto nenapadlo…. díky za upozornenie… paráda

  2. To už je masaker, z toho sa človek môže aj zblázniť. Na MaX, teraz naživo 30 prenosov. Ja len prepínam a neviem čo skôr vybrať.

  3. nejde mi to,pritom som zadal vsetko,,,id adresata,,,sms kod

Komentáre už nie sú povolené.