Reklama

V ponuke Antik TV sa objavil nový český kanál, zatiaľ nie je dostupný pre Slovákov

Antik Telecom rozšíril vo štvrtok 18. júla ponuku svojej internetovej (OTT) služby Antik TV o český kanál DVTV Extra. Dostupný je však zatiaľ iba v ponuke pre českých zákazníkov, teba v ponuke Antik TV CZ. O niekoľko dní by však mal byť k dispozícii aj v slovenskej ponuke. „Stanicu DVTV Extra plánujeme v najbližších dňoch aj pre našich slovenských zákazníkov,“ uviedol operátor.
Pokračovanie nižšie:

Kanál DVTV Extra spustil vysielanie 31. októbra 2023. Stanica prináša najmä publicistické programy. Objavujú sa však aj rozhovory a programy viacerých českých internetových tvorcov. Klienti Antik TV CZ majú k programu prístup od balíka Antik TV mini.

Konštantne pracujeme na rozširovaní a skvalitňovaní našej televíznej programovej ponuky, a preto pridávame ďalšiu televíziu ponúkajúcu kvalitný obsah a známe české tváre. Spektrum vysielaných relácií a rozhovorov je rôznorodý od politického diania a kultúry po ekonomiku a životný štýl, čo dáva divákom široké možnosti prečo danú televíziu sledovať. Som rád, že spravodajské aj publicistické témy, ktoré DVTV Extra pokrýva sa dostávajú aj k našim zákazníkom,“ uviedol produktový riaditeľ ANTIK Telecom Vlastimil Lakatoš.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pro Slováky á byt ale SK verze DVTV Extra jako protipól FSDTV. To DVTV Extra nebude ale nic pro příznivce FSDTV.

    1. O čom to melieš? V českej DVTV ako hosťa pozvali aj Attilu Végha a bavili sa s ním aj o jeho politických názoroch, o jeho vyjadreniach na prezidentského kandidáta Korčoka, a nik z moderátorov mu neskákal do reči, ako to robia naši slovenskí liberálni aktivisti hrajúci sa na novinárov … aj tak dopadli. Takže tie svoje reči o protipóle si láskavo strč niekam!

    2. @Ján: veľmi pekne, kultivovane ste to zhrnuli. Radosť čítať takéto komentáre, kde sa „vecne“ diskutuje spôsobom „o čom melieš, … si láskavo strč niekam…“. To ste sa takto rozprávali napr. aj v škole v rámci diskusie s učiteľkou? Prečo práve ľudia odsudzujúci liberálov sú najčastejšie agresívni v prejavoch?

Komentáre už nie sú povolené.