Reklama

V Skylink Live TV je už viac ako 100 staníc, v tomto týždni pribudlo veľa nových

Ponuka internetovej služby Skylink Live TV, ktorú prevádzkuje Canal+ Luxembourg, prekročila hranicu 100 TV staníc. V utorok 16. júla 2024 pridal operátor do ponuky stanice History HD, 360 TuneBox HD a GameToon INT. Posledné dve pritom nie sú vôbec dostupné v satelitnej službe Skylink. Okrem toho do ponuky pribudli tiež maďarské programy ATV, Comedy Central HU, Cool TV, Duna TV, Duna World/M4 Sport+, Film+ HU, Galaxy 4, M5, Muzsika TV, Nick Jr. Hu, Nickelodeon HU, RTL, RTL Gold, RTL Harom, RTL Ketto, Sláger TV, Sorozat+, Story4 HU, Super TV 2, TV 2, TV 2 Comedy, TV 4, TV2 klub, Zenebutik, hír TV, m1, m2 a m4 Sport.
Pokračovanie nižšie:

K trojici programov History HD, 360 TuneBox HD a GameToon INT majú prístup predplatitelia balíkov Multi a vyššie. Maďarské stanice sú súčasťou Maďarského balíka, ktorý však nie je možné predplatiť samostatne. Pre jeho aktiváciu je v tejto chvíli nutné mať predplatený jeden zo základných balíkov satelitnej TV a to Mini, Smart, Multi, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Premium či Komplet.

Aktuálne je tak v službe Skylink Live TV pre slovenských klientov presne 130 televíznych staníc. Kompletný zoznam môžete nájsť po dnešnej aktualizácii v sekcii IPTV/OTT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bohužel maďarský balíček je dostupný ve Skylink Live jen v Česku,na Slovensku jen přes satelit,přes Internet na Slovensku to není možné předplatit,jak to bude na Slovensku až skončí jejich vysílání přes satelit jsem se na zákaznické lince nedozvěděl

    1. @ jura :

      Schválně sem se včil díval do moje Skylink Live SK a mám tam asi 28 maďarských stanic pokus sem počítal správně. Jem mě reálně nejsou a je tam návod jak zaplatit a s tím QR kódem.

  2. Maďarské tv Stanice mám cez Sweet TV SK.Sice tam nie je TV 2 HU ale to úplne stačí.Snáď ešte pridajú niečo z Maďarska.Len dúfam že to nezatrhne Jojka.

    1. @ Zetor25 :

      Nemtudom magyarum!!! Těm co rozumí maďarsky až tak moc není a raději polské stanice protože polštině musí rozumět podle mne každý kdo umí požívat mozek. Z maďarštiny maximálně tak deset slov takže tím pádem sledovaní maďarských stranic absolutně nereálné což neplatí o polštině aj když si se ji někdo nikdy neučil. Zrovna tak je víc srozumitelná ukrajinština oproti ruštině která je minimálně ze dvou třetin nebo aj více úplně jiný jazyk.

  3. @Zdenek presne tak Poľskému jazyky rozumiem aj ja.Obcas si niečo pozriem aj na Poľských staniciach.
    Škoda že u nás nie sú aj stanice ako Planéte+ ten je tiež dobrý.
    Ale Viasaty v Poľsku vysielajú aj reklamu čo u nás nie.Ale asi je to tým že to má Polsat.Ale Poľský jazyk je celkom fajn.
    Ja som skôr divák zahraničných staníc ako Slovenských.Občas si pustím aj POWER TV PL.

    1. K poľským TV sa v obmedzenom rozsahu dá dostať aj zadarmo. Len treba pridať LNB na hotbird 13, zadarmo ide TVP Polonia, TVP info (pokračuje až po LOH), Polonia 1, tele 5, Red Carpet, TVS, TVC, TVC Super, Antena, a potom ešte hudobné vrátane poľskej domácej produkcie – Music Box, 4fun, 4fun dance, nuta, nuta gold, stars tv, Power TV, je tam ešte 4fun kids myslím, teda 9 štandardných programov je celkom dosť, najmä ak u nás v DVB-T ide len tiež cca 9-10 (4 RTVS, 4 JOJ, TV Lux, regionálky ale to len lokálne, bez nich mi to vychádza na 9), a kedysi za čias analógu dokonca len 4-5…

    2. Maďarské sú na tom lepšie, zadarmo ide M1, M2, M5, Duna, Duna World, obmedzene aj M4 sport, a M4 sport+ (bez atraktívnych zápasov), Duna, či M1 alebo M2 a podobne sú takmer plnohodnotné FTA, aj vrátane filmov…

  4. @Bono cez VPN a Sweet TV.
    To je asi najlacnejšie.
    Ale Poľské ceny su celkom fajn.

  5. @ Bono 18.07.2024 o 15:06 :

    No právě, Slováci preferují ze zahraničních jen Maďary a Čehúhi zase jen Němčúry.

    Já si moc dobře pamatuju jak sem jako malé děcko ještě za hlubokého socíku poslúhal na polském rozhlase na Trojce kde Poláci hrávali celé LP desky od jednoho interpreta aj mezarama mez skladbama od Sandry, Aha a podobně a v Československu kromě československé muziky jen ruské častušky a podobně.

    Aj televiza Jedynka od TVP byla super a zahraniční filmy co ČST nikdy nevysílal. Dvojku TVP nebylo možné přijímat a jen tu Jedynku z Katowic.

    Dále Ö3 přmo z Víďna z Kanhlenbergu

    1. Príjem zahraničných TV staníc na anténu v Prešove za socializmu (aj v STA):

      z Maďarska: MTV 1 + MTV 2 – Tokaj R4, K26, K43 (+ na vyšších miestach išiel aj Kékes K36, K53 + Aggtelek K28)

      z Poľska: TVP 1 + TVP 2 – Krakow R2, R10, K33 + Rzeszow – Krosno K24, K29 (fungoval aj R12, ale rušil ho vykrývač)

      z Ukrajiny: UT 1 + UT 2 – Chust K22, K34 + Užhorod R2, R11 (len na vyšších miestach)

      + v Prešove bol ešte vysielač Ruskej TV (ÚPST): K52

      * * * * * * *

      Príjem zahraničných TV staníc na anténu v Košiciach za socializmu (aj v STA):

      z Maďarska: MTV 1 + MTV 2 – Tokaj R4, K26, K43 (+ na vyšších miestach išiel aj Kékes K36, K53 + Aggtelek K28)

      z Rumunska: TVR 1 + TVR 2 – Baia Mare – Mogosa R10, K37 + Oradea: R3, K27, K44

      z Ukrajiny: UT 1 + UT 2 – Chust K22, K34 + Užhorod R2, R11 (len na vyšších miestach)

      z Poľska: TVP 1 + TVP 2 – Rzeszow – Krosno R12, K24, K29 (len na vyšších miestach)

      + v Košiciach bol ešte vysielač Ruskej TV (ÚPST): K27, K52

      * * * * * * *

      Príjem zahraničných TV staníc na anténu v Michalovciach (aj v STA):

      z Maďarska: MTV 1 + MTV 2 – Tokaj R4, K26, K43

      z Rumunska: TVR 1 + TVR 2 – Baia Mare – Mogosa R10, K37 + Oradea: R3, K27, K44

      z Ukrajiny: UT 1 + UT 2 – Chust K22, K34 + Užhorod R2, R11

      * * * * * * *

      V začiatkoch vysielania bol prijímaný na východe Slovenska z Ukrajiny aj R1.

    2. Re: Zdenek, nemáš celkom pravdu. V ČSSR boli dobré hudobné relácie, napríklad Větrník preberaný zo stanice Vltava. Hrala sa tam, okrem domácej, aj zahraničná rocková hudba.
      Domácu rockovú hudbu sme mali veľmi kvalitnú, len ju bolo potrebné trochu hľadať (nebol to hlavný prúd, tak, ako aj dnes). Kvalitnejšiu, ako dnes. Veľa bolo odvysielané aj v TV (TKM…).
      Celé LP vysielali aj maďarské rozhlasové stanice. Na začiatku ohlásili, čo budú vysielať, a potom pustili celý album bez prerušovania. A nielen komerčné s*ačky, ale aj kvalitnú rockovú hudbu. Napríklad postupne odvysielali celú diskografiu od Led Zeppelin.

    3. Na PL TV mi veľmi vadí čítaný dabing pri zahraničných programoch,niečo strašné,pletie sa do originálneho Náš systém dabingu a originál zvuk nemá chyby!

  6. Jinak na Moravě ze Slezskem za hlubokého socíku z TV Rakušáci ORF přímo z Víďňa Kanhlenberg a TVP z Polska.
    Dále na Moravě aj ve Slezsku ještě ve velkém první program ČST Bratislava a druhý program ČST Bratislava. Takže za socíku vlastně čtyři programy Československé televiz(i)e.

    1. Na juhozápadnom Slovensku v okolí Bratislavy, za socíku v 80. rokoch som mal možnosť si naladiť 1. a 2. program ČST, maďarskú verejnoprávnu MTV 1 – 2, rakúsku ORF 1 – 2, a ešte Sovietsku televíziu.

    2. ČST boli len tri programy. Jednotka sa líšila len Večerníčkom a sobotňajším dopoludním.

  7. Tak unas na SZ Čech jsme přijímali za sociku západoněmecký veřejnoprávní program ARD, ZDF a někdy BR3 z bavorského vysílače Hoher Bogen a z rozhlasu to byl převážně Bayern1,2 a 3, Anténe Bayern, na některých místech Rias2 z Hofu. Samozřejmě k příjmu byl potreba zesilovač. Někde se zase přijímali programy z vychodonemecke NDR.

  8. K polským programom cez cardsplitter.pl Polsat box cez satelit a CANAL + aj online všade v EU .

Komentáre už nie sú povolené.