Reklama

Voyo prichádza s novým športovým balíkom, Nova Sport 5 a 6 už nebudú v základe za 5,99 €

Streamovacia služba Voyo sprístupní od 5. augusta 2024 predplatiteľom nový športový balík, ktorý ponúkne ešte viac športového obsahu. Do ponuky pribudnú nové lineárne stanice Nova Sport 3, Nova Sport 4, ako aj Canal+ Sport a Canal+ Action. Spolu so spustením športového balíka končia programy Nova Sport 5 a Nova Sport 6 v ponuke základného predplatného. Pre ďalšie sledovanie obsahu z týchto staníc, vrátane pretekov Formula 1, si tak budú musieť diváci aktivovať predplatné Voyo so športovým balíkom.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia služby Voyo so športovým balíkom tak budú mať k dispozícii prístup nielen k všetkým doterajším športovým prenosom, vrátane najvyššej domácej futbalovej súťaže Niké liga, pretekom Formula 1 či podujatiam UFC, ale aj zápasom futbalovej Ligy majstrov a šlágrom anglickej Premier League.

Súčasťou športovej ponuky Voyo budú tak od 5. augusta všetky stanice Nova Sport (Nova Sport 1 až Nova Sport 6,) ako aj Canal+ Sport a Canal+ Action s anglickou Premier League. Cena za službu Voyo so športovým balíkom bude 11,99 eura mesačne. Základné predplatné bez športového balíka zostáva 5,99 €.

Aktuálni zákazníci Voyo budú mať možnosť aktivovať si predplatné s obsahom nového športového balíka kedykoľvek od 5. augusta.

Atraktívne športové prenosy sú pre Voyo dôležitým obsahovým pilierom a sme radi, že aktuálne budeme môcť divákom ponúknuť ešte viac kvalitného obsahu vrátane najsledovanejších futbalových líg na svete a ďalších obľúbených súťaží,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Podarilo sa nám zostaviť veľmi silnú športovú ponuku, ktorá zároveň patrí k najdostupnejším na trhu. Veríme, že tým potešíme všetkých fanúšikov, ktorí si vďaka novému predplatnému budú môcť na jednom mieste vychutnať tie najzaujímavejšie športového okamihy, tradične spojené s nefalšovanými emóciami, radosťou z výhier a predvedených výkonov,“ dodala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Verím, že sa prepočítali a skončí to fiaskom. Množstvo ľudí si ten ich balík platilo len kvôli pretekom F1, cena 11,99 mesačne za takýto obsah je úplne mimo misu. Jednoducho Markíza.

    1. Kto chce, nech platí. Podľa môjho názoru si to predplatiteľov nájde. Tu už nejde iba o F1. Pribudne NS 3 a 4 s Ligou majstrov a Canal+ s Premier League. By ma zaujímalo či budú tiež Canal+ Sport 4 až 8?

    2. Mňa konkrétne nezaujíma ďalší obsah. To je len taký marketingový obal, aby nejako zdôvodnili 100% zdraženie. Ja svoj život rozhodne netrávim pred TV. Pober sa mimo detskú izbu, uvidíš, že život nie je len telka a playko 🙂 A dá sa žiť aj bez F1.

    3. Presne tak, súhlasím s Citronom, predplatiteľov mať budú. Nova Sport 1-6, Canal+ Sport a Canal+ Action nie je vôbec zlá ponuka a plus komplet slovenská liga.
      Ešte by som dodal, že Canal+ Sport 4-8 zrejme nepridajú, inak by o tom informovali… ale aj tak je to ok, lebo najlepšie zápasy dáva hlavný Canal+ Sport

    4. Vidim ze trollia farma pracuje na plne obratky. Uz pochopte, ze aj F1 sa da sledovat aj lacnejsie. Nepotrebujem k tomu vase predrazene Voyo.

    5. Akonáhle má niekto iný pohľad, tak je hneď troll… zrejme budeš progresívne postihnutý/á
      ja som pravidelný diskutujúci a tvoj nick tu vidím prvý krát ty trollica

    6. Ja sledujem vsetky spomenute kanaly zdarma 🙂 A netreba voyo

    7. Yadviga, fiasko su akurat tak tvoje prispevky, ktore nemaju ani hlavu ani patu. Obsah ta nezaujima, lebo to je obal 🙂 Zit sa da bez F1, ale da sa sledovat lacnejsie… 🙂

    8. @ Yadviga :

      Ne Jednoducho Markíza ale nenažraná Češka Kellnerová které to VOYO SK a Markíza atd. patří a pořád má málo. Co se dá dělat když ona aj její děcka začínají umírat hlady.

    9. Súhlasím s Yadviga.
      Motoristický šport je špecifický. Väčšina fanúšikov motoristických športov si nebude priplácať za iné športy. Tých má dosť aj na iných (bezplatných) staniciach.
      VOYO bude asi málokto používať ako hlavnú službu. Takže hovoríme tu o príplatku – peniazoch navyše.

  2. Imper, mierne si mi podozrivý, pripomínaš mi z nedávnej minulosti istého diskutujúceho pod menom

    „Drotár z NYC“, údajne od 4 rokov žijúceho v USA. Okay, ibaže pravopis a gramatika bez chýb,

    úplný prehľad o živote a mentalite ľudí na Slovensku, napriek časovému rozdielu rýchle reakcie,

    často negatívne.

    Nakoniec vykľulo sa šidlo z vreca, v skutočnosti to bol redaktor – provokatér, podpichoval ostatných

    k hnevlivým, podráždeným odpovediam.

    Imper, priznaj farbu… Alebo ti krivdím ?

    1. jami Som bežný občan žijúci neďaleko Piešťan. Nie som žiadny drotár z NYC, či nejaký redaktor.
      Kde na takéto konšpirácie niektorí chodíte 😀 😀 😀

  3. Keby v tom predplatnom boli este Eurosporty taak mozno nad tym premyslam ale ten Eurosport raz za cas dava cosi co si pozriem

  4. Je treba pripomenut ze vsetky prenosy idu len okolo 30fps co je pri sportovych kanaloch neakceptovatelne

  5. Kto už by pozeral športy s 2 min. oneskorením cez net, keď je satelit bez omeškania a lacnejšie, formula sa dá pozerať na stretáme a zadarmo v HD

    1. Aj satelit je s oneskorením. Stačí si dať stránku flashscore, kde sú online výsledky a zistíš, že aj satelit má meškanie takisto… ale samozrejme nie také ako cez internet.

  6. Všetko okrem Nike ligy a Nova Sport 6 mám v ponuke Magio. Prečo to mám duplicitne platiť na Voyo ?

    1. Ak máš vytvorené konto Magio Go, tak by cez internetovú Magio Go mala ísť aj Nova sport 6.

  7. Voyo sme si predplatili iba za účelom sledovania F1, ale takéto navýšenie neakceptujeme, F1 TV je podstatne lacnejšia, takže končíme…..

    1. F1 môžeš sledovať na nemeckej stanici RTL voľne cez satelit Astra 19,2°E alebo ak si v dosahu signálu cez anténu na stanici M4 SPORT HD z DVB-T vysielačov v Maďarsku.

  8. U satelitního vysílání je zpoždění zhruba do dvou až tří sekund, když to porovnám s pozemním vysíláním.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.