Reklama

Z Orange TV vypadli dve stanice a pribudla Markíza Klasik

V pondelok 15. júla pribudla do ponuky Orange TV nová TV stanica Markíza Klasik s archívom na 7 dní. K dispozícii je v HD kvalite. V rámci ochutnávky k nej budú mať od jej štartu až do 27. augusta 2024 prístup všetci zákazníci. Po tomto termíne má byť následne už iba súčasťou balíkov Stredná TV a Stredná Go TV a vyšších.
Pokračovanie nižšie:

Markíza Klasik prináša pre divákov časom overené tituly zo zahraničnej produkcie, doplnené o klasickú slovenskú a českú televíznu zábavu. Nova stanica sa má zameriať na cieľovú skupinu všetkých milovníkov televíznej klasiky, primárne vo veku od 35 do 64 rokov. Kompletný program stanice Markíza Klasik je už teraz k dispozícii v TV programe.

Okrem pridania Markíza Klasik vypadli z ponuky Orange TV stanice Seznam TV HD (Stredná TV / Stredná Go TV a vyššie) a Fashion Television SK&CZ HD, ktorá bola v tematických balíkoch Zábava a Všetky tematické balíky v káblovej TV.

Existujúci zákazníci budú mať novú stanicu Markíza Klasik HD na konci programovej ponuky. Noví zákazníci ju nájdu na pozícii číslo 33. Odporúčame, aby ste si reštartovali váš box (použitím tlačidla Zapnúť-Vypnúť, alebo jednoduchým odpojením a opätovným pripojením do elektrickej siete).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Sa smejem a Orange robí radosť .
    Seznam je proti Narkóze Klasik omnoho lepšia obsahom

    1. Som strašne nahnevaná ze zrušili všetky české programy a teraz aj ten seznam program… Na slovenských staníc nie je čo pozerať… Vsetko dobre sa ruší a platiť sa platí a nie he co pozerať…

    2. Treba to zrušiť a vybrať si niečo iné. Možností je veľa.

  2. Orange, Orange, tieto kroky ma len usvedcuju, ze od nich telku brat nebudem uz nikdy, ponuka nezaujimava..alebo draha, dobre veci len vyraduju.. Ja som ich TV vyradil z bytu tiez, mam len Opticky net a mobil sluzby este..

  3. Dajte si českú verziu lepší TV a tam mate veľa českých a minimum slovenských kanálov

  4. TV zdarma aplikácia v Android TV a tam je aj Seznam zadarmo.
    No, keď chcete platiť Pomaranču za M- reprízu Klasik s reklamou, tak budiš… 🙂

Komentáre už nie sú povolené.