Reklama

Futbal: FC Midtjylland – ŠK Slovan Bratislava. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas?

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava sa prebojoval v rámci kvalifikačných predkôl už do play-off Ligy majstrov. Pred slovenským tímom tak stojí posledná prekážka na ceste za vytúženým postupom medzi európsku futbalovú „smotánku“. Súboj belasých na pôde dánskeho FC Midtjylland si budú môcť vychutnať naživo diváci plateného športového kanálu Nova Sport 6, ako aj predplatitelia streamovacej služby Voyo. Priamy prenos sa začne dnes v stredu 21. augusta o 20:45 hod.
Pokračovanie nižšie:

Športový kanál Nova Sport 6 odštartoval vysielanie 29. februára 2024. Vo vysielaní sa objavujú najmä prenosy z MotoGP, WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov), ako aj vybrané futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Prístup k programu Nova Sport 6 majú aktuálne na Slovensku iba predplatitelia TV služieb operátorov DIGI Slovakia a Slovak Telekom. Aj to nie vo všetkých je v HD kvalite. Okrem toho je program k dispozícii tiež pre predplatiteľov internetovej služby Voyo s aktivovaným športovým balíkom Voyo maximum.

Mohlo by vás ešte zaujímať