Reklama

Máte Skylink či RTVS kartu a nefunguje vám Jednotka, Dvojka, Šport či :24? Prelaďte si

Luxemburská spoločnosť M7 Group dnes dokončila prechod slovenských verejnoprávnych staníc Jednotka, Dvojka, Šport a :24, v rámci orbitálnej pozície Astra (23,5°E), na novú frekvenciu. Dotklo sa to ako zákazníkov satelitnej služby Skylink, tak aj užívateľov dekódovacích kariet RTVS. Diváci, ktorí si doteraz programy nepreladili, môžu vidieť na uvedených programových pozíciách už iba oznam o zmene technických parametrov. Pre sledovanie uvedených staníc je tak nutné, aby si programy naladili z novej frekvencie 12 012 MHz. Na doterajšej frekvencii 11 953 MHz už programy vysielať nebudú.
Pokračovanie nižšie:

Nové technické parametre pre príjem staníc Jednotka HD, Dvojka HD, Šport HD a :24 HD sú k dispozícii nižšie. Užívateľom zariadení so zapnutou funkciou FastScan sa zmena parametrov aktualizovala automaticky už pred niekoľkými týždňami.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Technické parametre pre príjem Jednotka HD, Dvojka HD, Šport HD a :24 HD :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12 012 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0668 (Irdeto), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0D96 (Cryptoworks)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na orbitalnu poziciu Skylinku bohato stacia karty STVR + CT. Okrem verejnopravnej slovenskej a ceskej televizie mi funguje este zopar tv stanic FTA a nemusim platit nikomu nic!

    1. STVR vlastne RTVS kartu mám, kartu ČT nemám, ale môžem si ju v budúcnosti zaobstarať, FTA programy fungujú tiež. Okrem toho mám ešte ANTIK SAT kartu s najnižším balíčkom ešte za 0.99 platný do 2027. Potom budem musieť prejsť na nový za 3.90 resp ak vydrží akcia tak za 1.95…

    2. Karta je ešte RTVS pretože bola vydaná ešte za čias RTVS, programy sú ale teraz už STVR ale kartu naďalej nazývam RTVS…

    3. S prijímačom Qviart Lunix 4K prijímam slovenské DVB-T/T2 & DVB-S/S2 z orbitálnej pozicie 23,5°E. V šachte Cl+ prijímača mám Irdeto CAM Skylink s kartou RTVS a v UNI čitačke kartu CT. Cez anténu pozerám voĺne šírené tv slovenské stanice. Takže mám naladené cez sat a pozemák tv stanice SK + CZ: Jednotka HD, Dvojka HD, 24 HD, Sport HD, Ct1 HD, Ct2 HD, Ct 24 HD, Ct sport HD, CtD HD, Ct art HD, Joj TV, Joj Plus, Wau TV, A11 TV, Ocko, Ocko star, Lux HD, Noe TV a nenažrancom neplatím nič!

    4. @autista @Zadarmo @Niemand @Astra to naozaj musis mat tolko nickov?

    5. @Zadarmo
      No a tak aj ta tvoja ponuka stanic vyzera. Kazdy dochodca ma lepsi vyber ako ty.

    6. @black13 do roku 2017 som to mal podobne, lenze vtedy bola ponuka STV1 HD,STV2 HD,STV1,STV2,Markiza,Doma,Dajto,JOJ,Plus,Wau,TA3,Lux,Senzi,TV8 a nejaky Infokanal a ceske Nova, Nova Cinema, Fanda, Telka, Smichov, Prima, Prima Cool, Barrandov,Relax,O2 Free,Prima Comedy,Rebel,TV Morava,JOJ Family,Seznam+som mal CT kartu na 23,5°e,cize som mal este CT1 HD,CT2 HD,CT sport HD,CTD Art HD a CT24 HD+volne stanice z 23,5°e,0,8°w a 16°e. Bola to vyborna programova zostava. Teraz uz to tak bohuzial nie je.

    7. @ Astra :

      Žádná karta STVR neexistuje ale jedině karta RTVS!!!

    8. moj zoznam je kompletne zadarmo. jednotka hd, dvojka hd, rtvs 24 hd, rtvs sport hd hevc, tv joj, joj plus, wau, joj 24 hd, tv lux hd + ceske ocko, prima, prima +1, prima max, ocko star, prima love, prima zoom, prima cool, prima star, prima show, prima krimi, cnn prima news, retro music tv, nova, relax, rebel, abc tv, ok tv, nova fun, nova gold, nova lady, joj family, cs mystery, nova action, slager original, slager muzika, premium, paramount network + do svojho e2 mam takzvane hls na stanice ct1, ct2, ct24, ct sport, markiza krimi, markiza, dajto, joj svet, joj cinema, markiza klasik, ta3, barrandov, prima cool, prima love, prima zoom, viasat explore, viasat history, viasat nature, epic drama, cartoon network, discovery, eurosport 1 a eurosport 2. to mam zadarmo! a este ako vravim mam vsetky karty na e2, ale nie v spalni a moj kuchynsky tv zoznam je paprika hd, mnam tv hd a nic ine!

  2. Skylink ma kedysi podviedol a oklamal, že navždy zadarmo. Každy rok mi posielali stale drahšie a drahšie šeky na úhradu. Nadobro som s nimi skončil. Akýsi black13 sa tu neoprávnene ohradzuje dôchodcami. Nepotrebujem vysedávať pri TV prijímači, skôr sa každý deň idem prejsť do lesa a na TV večer pozriem STV1, STV2, CT1, CT2. Zadarmo má pravdu. Stačí mi karta RTVS a CT.

    1. Jasne ty moj multinick. Este mi povedz, aka je asi pravdepodobnost, ze zo siestich ucastnikov tunajsej diskusie ma 50% sat. kartu RTVS a CT a nic ine a potrebuje tu ten svoj vyber vychvalit… 🙂

    2. Ja mám kartu RTVS ale naopak nemám kartu ČT. Ale to kto píše že má iba kartu RTVS a kartu ČT a nič iné nie je u každého pravda. Ja mám okrem karty RTVS aj kartu ANTIK SAT. RTVS karta je záloha ak je problém so signálom na ANTIK SAT, ale to sa už dávno nestalo že by ANTIK SAT bol bez signálu a RTVS karta išla, niekedy je to aj naopak že najskôr vypadne RTVS na 23.5E, ale mám na chate multi LNB 16-19-23-28 + motorovú anténu ako ďalší LNB vstup a stred je na 16 možno preto vypadáva 23 skôr ako 16. Doma mám motor a tam to vypadáva asi rovnako okrem RTVS šport a RTVS 24 ktoré vypadnú skôr ako hlavné programy ANTIK SAT teda jednotka dvojka Markíza doma Dajto JOJ JOJ Plus TA3 a ďalšie teda na RTVS šport sa niekedy kvôli signálu doma na motore oplatí prepnúť na 23 ale ostatné programy vypadávajú asi rovnako jedine ak je výpadok na vysielacej strane ANTIK SAT tak ešte vtedy ale častejšie má výpadok Skylink na Usingen než v Rakúsku či odkiaľ má uplink ANTIK SAT. Okrem toho mám doma aj Magio IPTV XL (ANTIK SAT mám ešte pôvodný pre začiatok do 2027 za 0.99) teda skôr to je doplnok k Magio IPTV a RTVS karta ak by vypadol IPTV Magio aj ANTIK SAT uplink aby išla aj vtedy aspoň RTVS ale to sa stáva málo kedy ešte si SAT prijímač beriem na chatu tam síce ide aj doplnkové Magio Go ale nie je tam úplne neobmedzený internet tak na základné programy používam radšej SAT + internet niekedy seká teda nie vždy ide Magio Go na chate ideálne, lokálny provider má 1000 GB FUP ak by na toto išli 3x TV alebo aspoň 2x TV počas dňa tak čoskoro je po FUP. Preto je na chate preferovaný satelit. Doma len pri výpadku optiky alebo na programy ako napríklad arena sport 2 ktorý ide len na Magio Go a na IPTV boxe nejde. Ešte je tam navyše oproti Magio IPTV aj Prima Max a Prima zoom. A samozrejme nahrávanie základných programov preferujem cez satelit kvôli USB nahrávaniu na IPTV len na interný HDD a ak sa pokazí Magio box tak koniec a navyše po zaplnení HDD to nie je kam presunúť na rozdiel od vlastného usb HDD. Navyše čoskoro končí podpora pre Magio IPTV na pevnej sieti a povinne sa bude prechádzať na Magio Go cez internet teda bez štandardného nahrávania na HDD potom bude satelit ešte cennejší.

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.