Reklama

Orange s novou ponukou TV služieb, je prehľadnejšia

Orange bude mať od zajtra, 27. augusta jednoduchšiu a prehľadnejšiu ponuku televíznych balíkov a doplnkových služieb. Okrem toho ponúkne HBO a Max za 6 eur mesačne.

Doterajšiu ponuku 23 doplnkových balíkov nahradí od utorka 27. augusta ponuka 8 TV balíkov. V rámci zjednodušenej TV ponuky si zákazníci môžu po novom vybrať z troch nových tematických balíkov, z ktorých každý bude stáť 3 eurá mesačne a z piatich Extra TV balíkov s mesačným poplatkom od 3 – 7,50 eur mesačne.

Pokračovanie nižšie:

Upravená ponuka tematických TV balíkov platná od 27.8.

Názov TV balíkuMesačný poplatok
Balík Dokumenty3 €
Balík Zábava3 €
Balík Filmy a zahraničie3 €

HBO a Max za 6 eur mesačne
Operátor prináša zmeny aj v ponuke prémiového balíka HBO. Mesačný poplatok za balík HBO a Max sa pri 24 mesačnej viazanosti znižuje na 6 eur, zákazníci bez viazanosti za tento obľúbený filmový balík zaplatia 6,90 eur (namiesto pôvodných 7,49 eur). Za výhodnejších podmienok môžu získať aj balík Cinemax, a to len za 3 eurá mesačne namiesto pôvodných 7,49 eur. Tento znížený poplatok platí aj pre existujúcich zákazníkov, ktorým Orange automaticky upraví platby od nasledujúcej faktúry.

Upravená ponuka Extra TV balíkov platná od 27.8.

Názov TV balíkuMesačný poplatok
Balík Šport4,50 €
Balík HBO a Max6 € (pri 24 mesačnej viazanosti ) 6,90 € (bez viazanosti)
Balík Cinemax3 €
Balík Exkluzív (obsah pre dospelých)7,50 €
Balík Maďarský3,50 €

Okrem zjednodušenia a sprehľadnenia ponuky tematických balíkov Orange upravuje aj existujúce programy televízie. Pre zákazníkov je pripravená TV Stredná s viac ako 100 programami za 11 eur mesačne, TV Veľká s viac ako 125 programami za 16 eur mesačne a TV Prémiová s bohatým obsahom s viac ako 150 programami za 21 eur mesačne.

Zároveň, ak si zákazník zoberie televíziu od Orangeu na doma, môže k nej získať službu Orange TV cez internet úplne zadarmo. Môže tak sledovať svoje obľúbené programy v mobile, tablete alebo na notebooku kdekoľvek a kedykoľvek.

Prehľad nových programov televízie platných od 27.8.


TV StrednáTV VeľkáTV Prémiová
Počet programovViac ako 100Viac ako 125Viac ako 150
Služby navyšeFilmotéka ŠtartFilmotéka Štart 1 tematický TV balík podľa svojho výberuFilmotéka Štart 2 tematické TV balíčky podľa svojho výberu
TV archív (pri 24 mesačnej viazanosti)ZadarmoZadarmoZadarmo
Prenajatie zariadenia (Set-top box)2 €/mesiac2 €/mesiac2 €/mesiac
Mesačný poplatok11 €16 €21 €

Orange na 6 mesiacov bez poplatkov
Pri príležitosti začiatku nového školského roka prichádza Orange s ponukou, ktorá umožňuje využívať internet a televíziu až na šesť mesiacov bez mesačných poplatkov. Po tomto období si obe služby budú užívať od 27 eur mesačne. Ponuka sa vzťahuje na všetkých zákazníkov, ktorí si od zajtra, 27. augusta, aktivujú Stredný a vyšší optický internet spolu so Strednou a vyššou TV s viazanosťou na 24 mesiacov.

Zákazníci, ktorí hľadajú iba internetové pripojenie a nepotrebujú televíziu budú mať možnosť získať štyri mesiace internetu bez mesačných poplatkov pri aktivácii Stredného alebo vyššieho internetového balíka s viazanosťou na 24 mesiacov. Po skončení zvýhodneného obdobia si internet budú užívať od 16 eur mesačne. Táto ponuka platí ako pre optické pripojenie, tak aj pre 4G internet fLTE so zariadením Flybox alebo ODU/IDU.

S ponukou LOVE stále ešte výhodnejšie
Okrem toho, všetkým zákazníkom, ktorí si spoja svoje mobilné a pevné služby do ponuky Love, poskytuje Orange ďalšie atraktívne výhody. Pri spojení Stredného a vyššieho paušálu so Stredným alebo Prémiovým internetom získajú atraktívnu zľava 5 eur na mesačný poplatok z paušálu a dvojnásobok dát. Za dva roky tak môžu ušetriť až 120 eur. Zákazníci so Základným paušálom budú odmenení dvojnásobkom dát. Navyše, vďaka ponuke Love majú zákazníci všetky svoje služby pohodlne na jednej faktúre, čo im poskytuje maximálny komfort pri úhrade a umožňuje lepšiu kontrolu nad ich výdavkami.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Stále je ich veľa. Orange bude iba Orange. Za mňa stále zložité, neprehľadné a drahý pomer cena/ponuka.

  1. Výhoda je 6 mesiacov zadarmo, inak asi nič. V dnešnej dobe sa viazať a prenajímať stb zariadenia operátora je totálny prežitok.

  2. Jedine čo má prekvapilo je cena HBO po novom u Skylinku platím iba za HBO 8,90€ + Max zdarma a tu to majú lacnejšie. O 2€
    Iba 6,90€ Samozrejme aj balík s
    HBO + Cinemax majú lacnejší.
    Som zvedavý kedy dá aj Sweet TV HBO balík.

    1. @Zetor25 ale pokial viem tak podmienkou v orangei je kupit si nejaky balik. Ako si uz spominal, o 1€ je skylink drahsi, ale mas tam nejakych myslim 55 stanic zadarmo.

    2. 55 nepozeratelných TV staníc zadarmo? Zadarmo su tv stanice FTA! Predražený Skylink nedá grátis nič. To už má väčšiu hlavu a pätu Antiksat, ktorý ponúka na orbitálnej pozícii 16°E balík Začiatok = 1,95€/ mesiac a v cene je zahrnutá tiež internetová Antik TV s portfoliom 166 TV stanic + 62 stanic internetového rozhlasu.

    3. @Dyma Suhlas, ale antik nema tie fta stanice a dost na satelite chyba oproti skylinku

  3. Ak zoberieme do úvahy že HBO+ CINEMAX NA SKYLINKU ZA 10,90€
    a u Orange za 9€ tak je to o 1€ lacnejšie len u Skylinku mám tu výhodu že sú tam aj základné TV stanice a dá sa to objednať samostatne.

    1. Najvyhodnejsie ma balik FILM /HBO + CINEMAX/ sat pay-tv Antiksat za 4,70€/ mesiac + internetovy MAX ku tomu gratis. Kto si priplati sat ZACIATOK za 1,95€/ mesiac, ma internetovu TV ANTIK gratis. Takze v takomto kontexte 6,65€/ mesiac, pyta ANTIK rozumne peniaze…Napriek tomu si teraz platim paket PLATINUM od DIGI SK kvoli NS 5, NS 6, Cinemaxom & Film Europe. Pretoze pre mna je ORANGE alias Skylink nenazrato predrazeny zato, ake portfolio tv stanic ponuka 😀

    1. Co to meni na veci ze nenazraty Skylink ponukne samostatne 3 tv stanice HBO v cene 7,42€/ mesiac spolu s balikom Digital…Ked Antiksat ma v portfoliu podstatne KVALITNEJSIE tv stanice v cene 6,65€/ mesiac za paket ZACIATOK + CINEMAXY & HBO 😀

    2. @autista Antiksat? Ten co nema ziadnu stanicu? Fuj, nikdy. Lakaju na 150 stanic z toho 100 su radia a regionalky

  4. Jedno nechápem tak bojujú proti CZ staniciam na SK trhu ale Maďarské hneď dajú do základu.
    Tie neporušujú licencie?

    1. Práve dnes vyradili 5 maďarských staníc bez náhrady Hanba?

  5. Orange to konecne upratal, mal tolko tematik balikov, ze sa v tom tazko vysomarovalo.. ked som ich mal do 01/23, detske som vtedy riesil a ma slak trafit slo, to Detske A a Detske Z apod. Ako naschval aj dokumenty boli tak nenormalne podelene.. musel som si dat oba ked som chcel…
    Ale aj zdrazeli a ten 5€ rozdiel medzi Stredna, Velka a Premiova mi pride ajo priplatok za malo stanic..
    Ale tak rozhodli si to tak.
    U mna uz sancu nemaju.. ale zaujimava je celkom situacia s HU stanicami group TV2, tie tusim vyradil aj Skylink… po CZ dalsia cistka?

    1. Suhlas, tie baliky boli otras. Co sa tyka madarskych, v magiu zatial su.

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.