Reklama

Orange TV vyradila od augusta tri prémiové športové stanice a nahradila ich inými

Klienti IPTV a OTT služby Orange TV nemôžu od 1. augusta sledovať športové stanice Nova Sport 3, Nova Sport 4, ako aj Premier Sport. Operátor ich od tohto mesiaca vyradil z ponuky. Pripravil však náhradu a to v podobe troch staníc z dielne Canal+, konkrétne Canal+ Sport, Canal+ Sport 2 a Canal+ Action.
Pokračovanie nižšie:

Stanice z dielne Canal+ nájdu klienti Orange TV v balíku Super Sport +. „Zákazníci Orange TV s aktivovaným balíkom Super Sport + si už od augusta budú môcť vychutnať zápasy atraktívnej Premier League, neujdú im ani napínavé tenisové duely, pri televíznych obrazovkách môžu fandiť stále populárnejším športom, akými sú rugby alebo padel. Sme veľmi radi, že našim zákazníkom aj prostredníctvom CANAL+ môžeme sprostredkovať ešte viac zábavy, emócii aj napätia,“ hovorí Michaela Koštialová, marketingová manažérka spoločnosti Orange Slovensko.

Okrem športových staníc sa objavil v Orange TV tiež filmový a seriálový Canal+ Action, ktorý bude počas celého augusta dostupný pre všetkých zákazníkov Orange TV. Následne bude zaradený v tematickom TV balíku.

S vyradením staníc Nova Sport 3, Nova Sport 4, ako aj Premier Sport, prišli však futbaloví fanúšikovia, ktorí majú Orange TV, o Ligu majstrov UEFA, ale aj španielsku LaLigu či nemeckú Bundesligu.

Aktuálne sú programy Nova Sport 3 a 4 k dispozícii pre slovenských divákom už iba v ponukách TV služieb od Slovak Telekomu, DIGI Slovakia a Canal+ Luxembourg. Okrem toho ich bude ponúkať aj streamovacia služba Voyo vo svojom novom športovom balíku.

Vyššie uvedené zmeny sa netýkajú klientov satelitnej služby Skylink TV pre Orange, ktorú poskytuje Orange svojim zákazníkom v spolupráci s Canal+ Luxembourg. V satelitnej službe sú tak programy Nova Sport 3 a 4 v ponuke aj naďalej. Kompletnú ponuku satelitnej služby môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Žeby Skylink ukončil exkluzivitu na ženský tenis, keď Orange dal do ponuky tenisovú stanicu Canal+ Sport 2… ?

  2. Skylink ma v ponuke vsetki tieto stanice okrem Nova Sprt 6 zeby je to pre Orange pridrahe ?

    1. Nova Sport 3,4 vysielajú aj v slovenskej verzii, zastrešuje ich markíza…

  3. Orange a sport to sú ubožaci len si spomente na tie Orange Sporty mal som ich hotová katastrofa.

    1. Vsetci ich mali, ja som to mal zapnute len ked som prepinal.

    2. Pomeranč bi uš móhol kóňěčňě pohĺťyď (sežraď) ňěgdo yní

  4. Potlesk pre najhlúpejšieho operátora 😀 Dúfam, že Canal+ im hento dal aj s tým, aby už konečne sklapli ohľadom vyraďovania českých TV. Ale čakal som to, lebo ešte Glisník vravel, že pri WTA nejde o exkluzivitu, len sa zatiaľ s nikým nedohodli.

  5. Orange sa zachoval podľa môjho predpokladu,že pošle všetkým súdne predžalobné výzvy,aby všetci stiahli české programy s ponuky,pričom to už Orangu vôbec nevadilo,že aj oni po roky šírili nelegálne české programy vo svojej ponuke. Podľa mňa ale už túto predžalobnú výzvu si už nedovolili šéfovia Orangu poslať aj svojmu partnerovi s francúzska CANAL + mám na mysli,ináč by nezaradili všetky tri ich programy do svojej ponuky.

  6. @Nadal17
    Presne tak keď to chceli zakázať tak mali skôr spustiť nejaké zaujímavé kanály.
    Načo nám je jednotný trh keď nemôžeme pozerať to čo chceme?
    Chápem že televízie si chránia práva ktoré nakupujú ale nemusia preto žiadať operátorov aby vypinali iné tv lebo im sa nedarí.
    Keď porovnám tv v tokoch 2009-2012 tak v tej dobe bola tv ponuka dobra v tedy
    Aj obsah bol lepší.
    CZ stanice nikto neriešil.
    Mali to zakázať ešte skôr ako to bolo pri Czech link a Slovak Linku.
    A bol by kľud.

  7. Cenzúra jak za socializmu.Madarske, poľské,nevadia,len tie české.Je sloboda,demokracia, každý pozerá čo chce!!! STIEVE

    1. Ked sme v Hevline za tvrdeho socializmu chytali rakuske stanice, ceske aj slovenske verzie CST?

  8. Každý pozerá čo chce.Madarske, poľské…. prečo nevyradia.Cenzura jak za socializmu.

    1. Neskutocne tu tliachate, ani obraz ani zvuk…

      Vy platite Skylinku za sirenie stanic a moznost ich prijimat u seba doma, a on moze sirit len to, na co ma v supliku zmluvu. Ked nema legalne papier na sirenie CT alebo Nova alebo Sat1 alebo neviem co, tak to sirit nemoze. Ziadna cenzura.
      A to ze Netflix mozem pozerat po celej EU, ten si to pravne osetril a zaplatil. Ale aj tie streaming sluzby maju rozdielny obsah v niektorych krajinach.

  9. sominyPeter: No myslím že si veľmi ďaleko od pravdy, čo má spoločné Netflix so satelitnou televíziou prosím ťa? Porovnavas hrušky s jablkami.Ak je to tak jak hovoríš ,tak prečo potom nepošle Orange predzalobne súdne výzvy aj Skylinku? Veď aj Skylink šíri všetky české stanice aj súkromné od Nova TV až po Primu tv na celom území Slovenska?

  10. cely orange tv nech zrusia. raz som to mal a stacilo. po mesiaci som hned zrusil

  11. Zrušili nova3 a nova 4,ale žiadna náhrada /orange TV/ Nahradne programy,ktoré dali Canal+Sport1 a Canal + Sport 2, nenahradia Nova3 a Nova 4. Tieto nie su v ponuke La Ligu, Bundesligu a Francúzsku Ligu. Tak aká náhrada Vysielajú tam Tenis,R ugby padel..

Komentáre už nie sú povolené.