Reklama

ŠK Slovan Bratislava dnes odohrá odvetu proti FC Midtjylland. Kde sledovať naživo v TV tento futbalový zápas?

Po minulotýždňovej remíze dnes slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava odohrá, na domácej pôde, odvetu v rámci play-off Ligy majstrov s dánskym FC Midtjylland. Diváci, ktorí sa nedostanú na bratislavský futbalový štadión Tehelné pole, si môžu pozrieť tento zápas naživo v TV. Prenos odvysiela platený prémiový športový kanál Nova Sport 6. Začiatok prenosu je naplánovaný na stredu 28. augusta o 20:15 hod. Zápas začne o 21:00.
Pokračovanie nižšie:

Prístup k programu Nova Sport 6 majú aktuálne na Slovensku iba predplatitelia TV služieb operátorov DIGI Slovakia a Slovak Telekom. Aj to nie vo všetkých službách je v HD kvalite a v IPTV Magio TV aktuálne ani nie je. Okrem toho je program k dispozícii tiež pre predplatiteľov internetovej služby Voyo s aktivovaným športovým balíkom Voyo maximum. Pokiaľ si niekto chce pozrieť na Nova Sport 6 iba tento zápas, môže si buď zaplatiť Voyo na jeden mesiac, alebo vyskúšať internetovú službu Magio TV Predplatné. Prvých sedem dní ponúka operátor bezplatne.

Športový kanál Nova Sport 6 odštartoval vysielanie 29. februára 2024. Vo vysielaní sa objavujú najmä prenosy z MotoGP, WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov), ako aj vybrané futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať