Reklama

Skylink v tomto týždni rozšíril ponuku o kanál so zameraním na výučbu angličtiny

Operátor Canal+ Luxembourg rozšíril v tomto týždni TV ponuku o program English Club TV. Novinka je dostupná zákazníkom, ktorí využívajú služby internetovej Skylink Live TV. V satelitných službách Skylink a freeSAT dostupná nie je, klienti však môžu program sledovať prostredníctvom Skylink Live TV, ktorú majú v cene satelitnej služby.
Pokračovanie nižšie:

English Club TV je televíznym kanálom, ktorý sa vo vysielaní zameriava na výučbu anglického jazyka. Je určený pre divákov s rôznou úrovňou angličtiny, od začiatočníkov až po tých najlepších. Podľa zistení SatelitnáTV.sk je program súčasťou balíka Mini.

Aktuálne je tak v službe Skylink Live TV pre slovenských klientov presne 131 televíznych staníc. Kompletný zoznam môžete nájsť po dnešnej aktualizácii v sekcii IPTV/OTT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. @Viki pisal som im a zevraj nevedia, ale podla mna nebudu. Ani ostatne stanice barrandova a prima cool sk tam nie su

    2. Strašne by to chcelo archív Markízy Klasik. Skvelá stanica, kde skutočne mi ani Cool nebude tak chýbať, nakoľko Simpsonov má SK verzia, ale ani jedna z týchto staníc nemá archív u Skylinku >:( Ale kašlem na to. Na AXN mám Stargate Atlantis, Xenu aj A-Team, takže aspoň zatiaľ nejaká náhrada. Hoci radšej by som SG-1, Herkula a A-Team v SK dabingu.

    3. @CABAL suhlasim, a mohli by pridat aj kino barrandov a barrandov krimi do live tv

    1. @Ivan no ale za 15,90€ maju v internetovej televizii dost dobry vyber sportovych stanic. Sice nemaju eurosport, ale az tak mi to nechyba. Dobra sportova ponuka magia zacina na 21€. Cize skylink je celkom v pohode ponuka. Antik je sice lacny ale nema canal+ sport, ns 3-6, ale zas ma eurosport 1-2 + 4k

  1. niktos, za 14,90€ mas u pay-tv DIGI SK bohatu sport ponuku, narozdiel od nenazrateho Skylinku 😀

    1. @Niemand ty si cely niktos. Box je 1,50€, archiv 1,90€, to je dokopy 3,40€. Cize 14,90€ + 3,40€ = 18,30€. A ked chces druhy box 19,80€. A ze lacna ponuka

    2. @Niemand co si moj otec alebo co, ze mi budes hovorit ze som niktos! Kvoli nejakemu premier sportu nebudem platit 6€ naviac! Aj tak tam nic nevysielaju…

    3. Zas tieto primitívny hejt na Skylink.
      Pravda je taká, že každý operátor má všetky svoje služby patrične zaúčtované. Digi láka na cenu a sú tam ďalšie skryté poplatky. A keď porovnám počet staníc s archívom v Digi a v Skylinku, tak v tomto za kratší koniec jednoznačne ťahá Digi.
      V internetovej Digi, ak chcete mať NS 1-6, tak musíte mať balík L za 14.90€ + extra balík premium sport za 6€, set top box za 1.50€, ich wifi router ďalších 1.50€ a hneď sme na sume 23.90€ mesačne.
      Treba ešte pripomenúť, že ak budete chcieť prejsť na balík nižší, tak platíte poplatok 5€.
      To už by som si rovno praskol magio go XL za 27.49€/mesiac a mal najviac staníc, aké náš trh ponúka.
      Ale mne stačí Skylink, ktorý mám kvôli WTA a F1 a WTA nemá žiadny iný operátor, tuším ešte Orange ale ten nechcem, lebo nemá Nova Sporty.
      Takže na záver, každý nech si platí takú službu, akú uzná za vhodné.

    4. Co tu miesas hrusky s jablkami, imper_ativ…Kazdy normalny sportovy divak vie, ze najracionalnejsiu ponuku sportovych tv stanic ma v portfoliu sat pay-tv DIGI Slovakia 😀

    5. Je to tak Gump. 19,90€ za paket Platinum malo nieje…Lenze kto ma rad sport a ku tomu dobre filmy alebo dokumenty, tak nech si pozrie kolko by inde zaplatil ak by chcel mat 21 sportovych tv stanic ku tomu Cinemaxy, Film Europe a.i., dokumentarny BBC Earth a.i. …Navrch v cene sat pay-tv DIGI SK 19,90€ je pristupna internetova televizia Canal+ & zaklad Voyo. Nakoniec kazdy nech si plati co chce. Pretoze mne staci prejst z paketu PREMIUM na balik PLATINUM DIGI SK a taketo portfolio DIGI SK mi neponukne ziadny Zaserlink ani AntikSat ani UPC ani Orange ani nikto na SK. Mozno MAGIO, ale ma podstatne drahsie sluzby ako DIGI SK.

    6. @Niemand @Gump viem ze si to ty, nerob tu reklamu na digi. Ako uz spomenul @Imper, zbytocne zase musite nakladat na skylink. Dalsia vec: porovnavas internet so satelitom. To sa neda. Satelit skylink ma tieto sportove za 19,90€ a ty neplatis nic navyse. K digi musis pripocitat 3,40€ (archiv + prenajom boxu) a si na 23,30€. A v internetovej tv je skylink za 15,90€. Kvoli premier sportu si nebudem priplacat zbytocne peniaze navyse. A skylink ma oproti digi ovela viac hd stanic a celkovo ma vela stanic navyse. A hlavne kvoli tym fta. Aby si v digi mal fta nemozes mat ich box a musis stale pretacat parabolu. Cize skylink sa viac oplati.

    7. No, chcel by som doplnit nejake veci. @Imper: najviac stanic ake nas trh ponuka asi nie, lebo skylink da aj tie fta a v magiu su z fta len orf, zdf a ard. Ale suhlasim, ze maju asi najsirsiu ponuku pay-tv stanic. Co sa tyka digi. Ono nie je zle, ale ma vela skrytych poplatkov – boxy, archiv ktory je velmi maly, nahravanie. A maju vela sd stanic, napriklad ako mozu v 2024 pridat sportovu sd stanicu? Vid ns6. Ale sportova ponuka je jedna z najlepsich. Orange – po vyradeni nova sportov je to sracka a otrasne rozhranie. @Niemand canal+ ma aj skylink. Ved oni ich vlastnia. Antik sat je podla mna smiesny, sice ponuka 4k stanice ale je to slabota. Upc ma slabu sportovu ponuku, ale velmi dobre rozhranie a nikdy mi nevypadavalo. Skylink mi tiez nevypadaval ale trochu mal zlu apku. Ale magio malo otrasnu apku roky, neviem ako to je teraz.

    8. Ako mozu pridat sportovu SD stanicu? Tak, ze je doteraz gratis v portfoliu zakladneho DIGI SK balika. Od septembra bude NS6 v HD rozliseni, lenze nie v zaklade ale v pakete PLATINUM. Chod uz robit nieco uzitocne a nevypisuj tu same nezmysly niktos baba 😀

    9. @Niemand presne a ns5 je v digi drahsia ako v skylinku…

  2. @Nikto s tým Premier Sport máš pravdu.
    Časom sa ukáže čo s ním bude.
    Ale skôr tam je iba ATP.
    Takže najskôr s toho budú iba 3 Premier Sport kanály a PS 4 by sa mal zrušiť ak sa nemýlim?
    Mám ho na Digi tiež a nepozerám to.
    Skôr Canal+ Šport si pozriem alebo Nova Sport 3/4.Ako Premier Sport keby to vyradili z ponuky tak mi to vadiť nebude.
    Stačí úplne 1 Premier Sport.
    A to ATP mohla zobrať Nova Sport majú teraz NS 5/6 aj tak sú tam iba záznamy cez týždeň.
    Po konci PL na Premier Sport.sú to zbytočne kanály.

    1. @Zetor25 ps3 bude ps1, ps2 zostane a ps4 bude ps3. Mam sport na maxe cize mi tie eurosporty nechybaju. Cize skylink live tv komplet sporty okrem ns6 za 15,90€ je celkom dobra cena. A ten sport na maxe si ja aktivujem len ked je olympiada, australian open a roland garros. Digi je sice 14,90€ ale on porovnal satelit s internetom. Internetova tv od digi je za rovnaku cenu ale ked nemas android tv (napriklad samsung, lg, atd) si musis kupit box za 1,50€. A plus skylink ma ovela lepsiu apku ako digi. Mal som magio tv (to je to iste) a celkom slabota. Samozrejme aj skylink to nema najlepsie, taky upc ma ovela lepsiu apku ako skylink. Ale za tych 16,40€ to digi nie je zle. Ale premier sporty su absolutna zbytocnost. Takisto ako 6 nova sportov.

  3. @Nikto tak Slovan dali tento týždeň na NS 6 ja to mám grátis do konca augusta dúfam že ešte uvidím odvetu.
    Ale inak Nova Sport už pozerám roky a sú to naj športové kanály u nás.
    Ak nerátam aj Canal + Sport.
    Možno časom nejaku ligu kúpi Apple TV a Nova Sport potom bude na dve vecí.
    Tak ako to je teraz je to ok.
    Ja som spokojný.
    Mám Premium druhý rok.
    u Digi som 4 roky.

    1. @Zetor25 ano viem ze je do konca augusta gratis. Ale slovan ma byt na stvr a nie na takejto stanici s obmedzenym pokrytim!

  4. @Nikto tak to máš pravdu.
    Ale vieš berie ten kto na to má a STVR už išla roky dole vodou.
    Neboj už to rieši aj rada pre mediálne služby.
    Takže som na to sám zvedavý.

  5. @Nikto
    Ešte doplním ja mám cez Digi CAM modul ktorý ide v pohode aj v CryptoBoxe.
    Takže nemusíš mať iba ich box.
    Ten modul je 3 roky na trhu a ja som s tým spokojný.
    Mám aj PAY TV ale mám aj FTA stanice.
    Takže spokojnosť.

  6. Mal som roky Skylink ale ten som nechal iba pre Skylink Líve TV satelit od Skylinku už nemám 4 roky.
    Takže si viem porovnať ponuky.
    Zas Skylink Líve TV nemá Markíza Klasik ani Markíza Krimi čo Digi Go má oboje

    1. @Zetor25 ano to mi tiez vadilo, ale potom aspon pridali joj 24

    2. Doplnim, na skylink live mi vadilo zamknute 25 fps, upc, o2 a antik maju 50 fps. A digi ma tieto stanice pokial viem iba od aprila/maja, kedy upgradli tu tv

    1. Ani digi nema klasik v hd a nikto to neriesil… len stale musite nakladat na skylink

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.