Reklama

Antik Sat aj v tomto mesiaci rozšíril ponuku o zaujímavý program v HD

Satelitná služba Antik Sat pridala v minulom mesiaci do ponuky tri novinky z dielne Viasat World a to konkrétne Epic Drama HD, Viasat Explore HD a Viasat History HD. O plánovanom rozširovaní ponuky sme na SatelitnáTV.sk samozrejme informovali a to medzi prvými. Už vtedy sme zároveň avizovali, že operátor testuje ďalší zaujímavý program, ktorý sa čoskoro môže objaviť v ponuke. Dnes sa tomu tak stalo a od dnešného dňa môžu prijímať klienti služby Antik Sat už aj dokumentárny kanál Travelxp v HD kvalite s rozlíšením 1920 x 1080 px.
Pokračovanie nižšie:

Travelxp prináša zaujímavé cestopisné a lifestylové programy z takmer päťdesiatich krajín sveta a to všetko vyrábané výhradne vo vlastnej produkcii. Všetky programy sú dabované do českého jazyka. Aktuálny program, nielen stanice Travelxp, môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Súčasťou akého programového balíka je Travelxp aktuálne zisťujeme. Správa bude preto ešte aktualizovaná.

Doplnené o 15:25: Pre sledovanie stanice Travelxp musia mať klienti aktívne vyššie programové balíky Antik Sat Pohoda, prípadne Antik Sat Všetko.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen platformy Antik Sat, aj s technickými parametrami pre príjem, môže nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem Travelxp HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11637 MHz
Polarizácia: H
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Travelxp HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0B00 (Conax)
Programová pozícia: 86

PIDy:
Video PID: 1601
Audio PID: 1602
Audio stopy: 1602 eng (MPEG), 1603 cze (MPEG), 1604 rus (MPEG)
PCR PID: 1601
PMT PID: 1600
TSID: 50900
0NID: 0366
SID: 1906
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: srp (1621), hrv (1622), bul (1623), slv (1624), mac (1625), dut (1626), rum (1627), por (1628)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. typicky slovak, miesto toho, ze by bol stastny, tak bude pindat…asi sa vsetko neda hned aj zaraz a byt aj najlacnejsi na trhu…

    2. Radsej si za kvalitnu ponuku priplatim ako za par eur nejaky hnus…

    3. @ nikto 02.09.2024 o 17:41 :

      Co tu trepeš o kvalitě jinde,

      Včil mi daj vědět který satelitní operátor v České republice nebo na Slovensku nabízí Travel XP v HD rozlišení a ne jen v SD mazanici?

      To samé je aj u Markíza Klasik přes SAT pro Slovensko.

    4. Aký hnus? Satelitná kvalita je porovnateľná alebo lepšia ako plustelka. Plustelka má pomerne veľa programov len SD. ANTIK SAT má celkom dosť HD, sú programy ČT v plustelke HD? V ANTIK SAT áno. Ja hovorím o čisto SATELITNEJ TV nie o DOPLNKOVEJ IPTV. Plustelka nemá vôbec žiadnu doplnkovú IPTV službu. Tak neporovnávaj IPTV so satelitom!!!

    5. Keď už sa tu vyjadrujete na odbornom webe, tak si naštudujte čo je IPTV a či naozaj máte na mysli IPTV. Ja teda neviem, ale ČT mám z DVB-T v HD už dosť dlho.

    6. @Zdenek nepotrebujem sa ponizovat namontovanim satelitu s uzkou ponukou… radsej si kupim internet. Popravde nemam ani skylink, ten som mal. Mam lepsia.tv keby daco. A to narecie si odpust. @Zákaznik nevies rozdychat ze urazam antik? Sa spamataj trosku

    7. A čo internetová IPTV OTT ponúka viac oproti satelitu? Satelit má skoro všetko aj keď na takmer všetky programy je potrebná kombinácia ANTIK SAT, Skylink a Digi, lebo napríklad ANTIK SAT má eurosoorty alebo nejaký program čo Digi nemá a Skylink má tiež niečo iné čo nemá ANTIK SAT a Digi, jediné čo chýba je MTV Live HD, to nemá ani ANTIK SAT, ani Skylink a ani Digi. iConcerts má Skylink, Eurosport ANTIK SAT aj Discovery a filmboxy aj športy má Digi síce z veľkej časti už aj Skylink. Možno stačí aj kombinácia ANTIK SAT a Skylink. A síce premier sport má len Digi, tak potom možno Skylink a Digi a je tam všetko. Ale asi ANTIK SAT sa oplatí k tomu doplniť pre HD travel xp a Markíza klasik. Axn sú cez Skylink a Discovery má všetky ANTIK SAT a možno aj Digi, filmboxy asi má Digi všetky a ak nie tak to doplní ANTIK SAT prípadne Skylink. Teda kombinácia ANTIK SAT všetko + Skylink kombi+ a Digi platinum by malo obsahovať takmer všetko a chýbajúcu MTV Live HD je možné doplniť cez nc+ polska bývalá tnk. Teda cez poľskú kartu a tam je navyše aj niekoľko iných poľských programov a samozrejme pre maďarské programy aj maďarský balíček Skylink a Digi a potom by tam malo byť všetko okrem regionáliek aj cez satelit a nie je potrebná IPTV. Takže aké obmedzenie ponuky má satelit? Satelit je stabilný okrem prípadov s počasím čo sa na väčšine územia mimo miest o internete povedať nedá. V mestách ešte áno ale počas sledovacej špičky cez MS v hokeji alebo vo futbale keď veľa ľudí sleduje priamy prenos ak by všetci sledovali cez internet tak neviem či by to bez problémov fungovalo. A na dedinách internet má výpadky oveľa viac než satelit občas počas leta pri búrkach kedy je kvôli ochrane spotrebičov ako TV potrebné to aj tak vytiahnuť zo zásuvky. A samozrejme pre mňa je na SATELITNEJ televízii nenahraditeľná možnosť NAHRÁVANIA, čo takmer žiadna internetová TV okrem ANTIK TV nemá. Aj staré Magio končí ale to je klasická IPTV káblovka nie internetová TV ako taká, teda len IPTV Magio a internetová ANTIK TV majú klasické nahrávanie, inak nahrávanie má len satelit. Dočasné nahrávky na 30/90/180 dní nepovažujem za klasické nahrávanie.

    8. A ešte jedna poznámka nemám veľmi v obľube streamovacie služby jednak kvôli tomu že na tv len prepinam programy kým niečo nájdem čo sa oplatí pozrieť zatiaľ čo na streamovacích službách musím hľadať a teda už musím mať trošku prehľad o tom čo tam chcem nájsť nie je to také jednoduché len prepínať programy kým sa k niečomu dostanem, a ak chcem niečo pozrieť čo som už videl a poznám to tak ok ale na toto opakované pozeranie je nahrávanie lepšie. A na streamovacích službách sa mi nepáči ich rozdeľovanie na x služieb za každú treba platiť zvlášť a navyše poplatky sa zvyšujú pravidelne na každej službe, kedysi jedna alebo max 2 teraz možno aj 10 a ešte keď každá zdraží o 1-2 eur tak potom pri 10 je to nárast o 10-20 eur plus 1 a 10 služieb je teda 10 krát toľko ako na začiatku keď bola len 1 alebo 2 kde bolo skoro všetko. Ani klasická TV takto nezdražuje.

  1. Nepatri to sem ale to napisem Skylink vyradil 5 madarskych programov na ziadost vysialatela a to Izaura Mozi plus Zenebutik tv2 comedy Prime program tiez madarske ako tv4 a Atv su dostupne rovnako ako Extreme sport uz len online lebo ich trandpordery boli vypnute takze ked vam nejdu chyba nie je u vas.

  2. Antik je dosť lacný pre tých ktorí nepotrebujú športové stanice k životu ja by som ja čo som fanúšikom futbalu tak mám Digi SK.
    Antik je ešte lacnejší ako Skylink.
    Takže taká alternatíva je dosť dobrá.
    Sweet TV je tiež dobrá.
    Ta je tiež cenovo dobrá.
    12,90€ je v poriadku na mesiac.
    + K tomu Voyo alebo Digi Go a človek userti hneď ak chce.
    Digi Go 9€ a je to ok.

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.