Reklama

Futbal: Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas Ligy majstrov?

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava dnes odohrá prvý zápas v skupinovej fáze Ligy majstrov UEFA proti škótskemu Celtic FC. Klub z Glasgowa bude hrať pred zaplneným domácim štadiónom Celtic Park, ktorý má viac ako 60-tisícovú kapacitu.
Pokračovanie nižšie:

Pre slovenských a českých divákov odvysiela tento zápas naživo platený športový kanál Nova Sport 6. Priamy prenos sa začne dnes v stredu 18. septembra 2024 o 21:00 hod. Nova Sport si však pripravila pre všetkých futbalových fanúšikov špeciálne štúdio, ktoré začne už o 20:15 hod.

Komentátormi zápasu budú Marek Arpáš a Jozef Havrilla, atmosféru a rozhovory priamo z Glasgowa sprostredkuje redaktor Tomáš Ďutka. Predzápasové štúdio bude moderovať Marián Tomčák, rolu expertov v ňom zaujmú bývali úspešní hráči – Stanislav Angelovič, ktorý Ligu majstrov okúsil v sezóne 2010/2011 v drese MŠK Žilina, a Kamil Čontofalský, niekdajší brankár slovenskej futbalovej reprezentácie a jediný slovenský víťaz Pohára UEFA v drese Zenitu Petrohrad.

Pozvanie do štúdia prijal aj legendárny Ľubomír Moravčík, bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorý za škótsky Celtic počas svojej úspešnej kariéry odohral viac ako 100 zápasov. S mužstvom získal dva ligové tituly a zahral si aj skupinovú fázu Ligy majstrov. V roku 2001 ho uviedli do Siene slávy Celticu.

Diváci, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť následne zo záznamu a to opäť iba na Nova Sport 6, napr. vo štvrtok 19.9. o 9:00 hod, v piatok 20.9. o 19:00 či v sobotu 21.9. o 18:05 hod. Kompletný program nielen stanice Nova Sport 6 môžete nájsť v sekcii TV program.

Dostupnosť programu Nova Sport 6

Prístup k programu Nova Sport 6 majú aktuálne na Slovensku iba predplatitelia TV služieb operátorov DIGI Slovakia (satelitná alebo internetová DIGI TV) a Slovak Telekom (internetová Magio TV a satelitná Magio Sat). Obaja operátori majú program v najvyšších balíkoch Platinum, L (DIGI Slovakia) a XL (Slovak Telekom).

Pokiaľ má niekto iného operátora a chce sledovať dnes tento zápas, môže si aktivovať bez viazanosti internetovú službu Magio TV Predplatné s balíkom Šport Premium (na prvých 7 dní zadarmo, potom 12 € mesačne), alebo Voyo. V prípade internetovej služby Voyo je program dostupný iba s aktivovaným športovým balíkom Voyo maximum, ktorí stojí 11,99 € mesačne. V oboch prípadoch je potrebné pre sledovanie internetové pripojenie.

Mohlo by vás ešte zaujímať