Reklama

Futbal: Estónsko – Slovensko. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas Ligy národov

Slovenskí futbaloví reprezentanti dnes odohrajú zápas Ligy národov proti Estónsku. Stretnutie bude na pôde súpera, v meste Tallinn, na štadióne A. Le Coq Arena. Pre všetkých futbalových fanúšikov prinesie tento zápas platený športový kanál Sport 1. Podľa aktuálneho programu začne televízia so štúdiom už o 20:00 hod. v ktorom budú Martin Škrtel a Szilárd Németh. Výkop je naplánovaný o 20:45 hod..
Pokračovanie nižšie:

Tí, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť zo záznamu na Sport 1 v piatok 6. septembra o 1:00 hod., prípadne sobotu 7. septembra o 11:30 hod..

Športový kanál Sport 1 sa nachádza bežne v platených ponukách takmer u väčšiny káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to v HD kvalite (Skylink, Antik Sat, DIGI TV, Magio Sat, freeSAT, Tango TV, Antik TV, SledovanieTV, Satro, Kuki TV, Skylink Live TV, Magio TV, DIGI TV a ďalších). Okrem toho je program dostupný tiež aj v terestriálnej platforme Plustelka. Vysielanie je v tomto prípade šírené vo štvrtom celoplošnom multiplexe (MUX 4) v štandardnom rozlíšení (SD/HEVC).

Mohlo by vás ešte zaujímať