Reklama

JOJ má práva na Európsku a Konferenčnú ligu UEFA, štartuje prenosom Eintracht Frankfurt – FC Viktoria Plzeň

Dnes štartuje komerčná televízia JOJ s prenosmi Európskej a Konferenčnej ligy UEFA. Vysielateľ získal vysielacie práva týchto súťaží pre svoj športový kanál JOJ Šport. Diváci sa môžu tešiť na pravidelný týždenný priamy prenos, pričom televízia má v rámci licenčných práv exkluzívne k dispozícii prvý výber zápasu. Zameria sa na zápasy slovenských futbalistov pôsobiacich v zahraničných kluboch, no nebudú chýbať ani súboje popredných európskych tímov.
Pokračovanie nižšie:

Prvý zápas ponúkne televízia JOJ Šport divákom už dnes a to medzi Eintrachtom Frankfurt a Viktoriou Plzeň, ktorý bude sprevádzaný štúdiom od 20:30 hod. a priamym prenosom od 20:55 hod.

Diváci sa môžu tešiť na zápasy slovenských hráčov, prioritne Plzne a Slavie Praha. Chýbať však určite nebudú ani šlágre, ako napríklad zápas FC Porto – Manchester United, ktorý na nás čaká už v druhom kole (3. októbra),“ uviedol futbalový komentátor JOJ Športu Michal Maťašovský.

Naše „jojšporťácke“ štúdio sa oblečie do oranžovo-čiernej farby. Tešíme sa aj na zaujímavých hostí. Tým prvým bude Ján Kocian, bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie a taktiež bývalý asistent trénera priamo v Eintrachte Frankfurt,“ dodal Maťašovský.

Do mája nás dokopy čaká až 17 futbalových štvrtkov, ktoré obsiahnu zápasy ligovej fázy súťaže a vyraďovacej časti. Koncom mája odvysielame aj finálové duely Európskej a Konferenčnej ligy,“ doplnil komentátor Tomáš Horváth. Futbalovo ostrieľanú komentátorskú dvojicu doplní Karol Jakubovič s dlhoročnými skúsenosťami z najprestížnejších svetových futbalových líg.

Mohlo by vás ešte zaujímať