Reklama

Klienti služby Antik Sat prišli o osem TV staníc, ktoré boli šírené z družice

Zákazníci satelitného operátora Antik Sat, ktorí prijímajú programy iba prostredníctvom družice Eutelsat 16A (16°E), prišli v tomto týždni až o osem televíznych staníc. Upozornil nás na to čitateľ Zdenek. Ide o ďalšie programy z dielne SPI International. Konkrétne sú to FilmBox Arthouse, DocuBox HD, FashionBox, FAST&FUN Box HD, FightBox HD, EroXXX HD, EroX a 360TuneBox.
Pokračovanie nižšie:

Po vyradení uvedených staníc sa tak v ponuke služby Antik Sat cez družicu nenachádzajú už žiadne programy z rodiny staníc FilmBox. Spomeňme, že začiatkom tohto mesiaca z ponuky vypadli FilmBox Family a FilmBox Premium HD a v marci to boli FilmBox, FilmBox Stars a FilmBox Extra HD. Vo všetkých prípadoch išlo o distribúciu, ktorú si zabezpečoval priamo vysielateľ týchto staníc z frekvencie 11 283 MHz.

K vyradeniu staníc došlo iba v satelitnej službe pre užívateľov, ktorí prijímajú programy cez družicu. Pre klientov internetovej Antik TV a IPTV Tango TV sa nič nezmenilo. Tí môžu uvedené programy sledovať aj naďalej. Rovnako tak ich môžu ďalej prijímať tiež zákazníci služby Antik Sat, ktorí využívajú hybridné boxy. Stanice sú súčasťou programového balíka Antik Sat Všetko.

V poslednom období však nedochádzalo len k vyraďovaniu staníc od SPI. Naopak novinkami v ponuke sú programy Epic Drama HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD či Travelxp HD.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A sme tam, kde sme… za chvilu bude ten antik sat ako plustelka, ale za toto urcite schytam hate, lebo antik je automaticky najlepsi…

  2. Paradoxne práve tie programy, ktoré Antik preberá od iných (albánska DTH platforma, distribútor programov FilmBox a Viasat) vyzerajú v celej službe najlepšie. Alebo vyzerali. Teraz ich odstrihli od distribučného signálu FilmBoxov a vlastnými silami to pôjde už iba cez internet. Cez satelit stále menej, cez internet čoraz viac. Kiežby aspoň tie, ktoré ponúkajú ešte cez satelit by ponúkali vo vlastnej réžii kvalitnejšie. Mnoho platených tematických kanálov v dosť žalostnej kvalite: rozmazaný obraz, akoby ste sa cez nejakú clonu dívali. U niektorých aj dosť nekvalitný zvuk. A jednoducho priveľa SD mazaníc. V rámci satelitných služieb najslabšia, od takého Skylinku alebo Telekomu (Magio Sat, DIGI cez sat) kvalitatívne na hony vzdialená. Kto ale radšej uprednostní kvantitu ponúkanú (sat+internet), tak možno tú kvantitu získa lacnejšie práve u Antiku.

    1. Suhlasim, ale treba pochvalit antik sat v jednej veci, ze ma vela kanalov v hd. Take digi ma kapacitu na cca 10-15 hd stanic ale nevyuziva ju

    2. @nikto
      Myslíš viac HD kanálov cez internet? Lebo na satelite, keď som včera prepínal programy, som sa čudoval koľko platených programov (pay-tv) je stále v SD. A v takom SD, čo sa hodí do kategórie „hrôza a des“. Ak máš záujem, môžem dať nejaké minútové nahrávky zo včerajška.

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.