Reklama

Letecké dni Košického kraja 2024 naživo na špeciálnom TV programe

Počas tohto víkendu sa konajú na východnom Slovensku, v areáli Aeroklubu Košice a Letiska Košice, Letecké dni Košického kraja 2024. V sobotu 7. a nedeľu 8. septembra 2024 si budú môcť návštevníci pozrieť vzdušnú akrobaciu špičkových pilotov, spoznať viacero podzvukových prúdových stíhačiek alebo historické stroje, ktoré brázdili oblohu pred desaťročiami a omnoho viac. Tí, ktorí nebudú môcť byť na podujatí, budú môcť sledovať priamy prenos na špeciálnom TV kanáli (Letecké dni Košického kraja), ktorý je už teraz sprístupnený v programovom rastri pre všetkých klientov košického operátora Antik Telecom (služby Tango TV a Antik TV).
Pokračovanie nižšie:

Toto masové podujatie sa každý rok teší veľkej obľube verejnosti a my sme veľmi radi, že aj tento rok môžeme byť partnerom tohto špeciálneho podujatia. Televízny kanál je určený prioritne pre tých, ktorí sa na podujatí nemôžu zúčastniť, takže majú možnosť spoznať atmosféru, ktorá sa deje v reálnom čase aspoň sprostredkovane. A kto vie? Možno niekoho z okolia Košíc alebo z inej časti Slovenska prenos natoľko zaujme, že sa rozhodne prísť osobne. Určite sa to oplatí,“ povedal Vlastimil Lakatoš, produktový riaditeľ ANTIK Telecom.

V bohatom programe podujatia Letecké dni Košického kraja sa okrem statických ukážok UH-60 Black Hawk, vzácnych exponátov z múzea či lietadiel Aeroklubu môžu návštevníci tešiť na ukážky C-27J Spartan, L-29 Delfín, MiG-15 a iné. Svoje umenie vo vzduchu predvedú napríklad český pilot Ján Sobotka na SU-29 či maďarský akrobatický pilot Zoltán Veres na akrobatickom MXS.

V rámci sprievodného programu čakajú na návštevníkov napríklad ukážky policajnej hipológie, monopost F1 RedBull, zážitkový let stíhačkou a množstvo zábavných atrakcií pre deti.

Antik sprístupní špeciálny kanál s názvom Letecké dni Košického kraja bezplatne vo všetkých programových službách. To znamená, že prístup k nemu budú mať diváci bezplatne, stačí si len stiahnuť aplikáciu Antik TV do zariadenia a to či už Smart TV, alebo smartfónu či tabletu. Program podujatia je dostupný priamo v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG).

Mohlo by vás ešte zaujímať