Reklama

Skylink bude šíriť čoskoro na družici dve verzie programu Nova Sport 5

Operátor Canal+ Luxembourg, ktorý prevádzkuje satelitné služby Skylink a freeSAT či internetovú Skylink Live TV, má v pláne čoskoro šíriť na orbitálnej pozícii Astra 3B/3C (23,5°E) obe verzie športovej stanice Nova Sport 5 (Nova Sport 5 CZ aj Nova Sport 5 SK). Aktuálne je k dispozícii klientom satelitnej TV na Slovensku a v Českej republike iba česká verzia, ktorá má však niekedy odlišný program v porovnaní s tou slovenskou. Stalo sa tak aj včera, keď slovenská verzia neponúkala napr. priamy prenos z Európskej ligy UEFA medzi bulharským Ludogorec Razgrad a českým tímom SK Slavia Praha. Dôvodom sú vysielacie práva. Z toho dôvodu bol prenos k dispozícii iba na českej verzii Nova Sport 5. Na kartách Skylink so slovenským regiónom bol preto program v čase prenosu blokovaný.
Pokračovanie nižšie:

Slovenská verzia Nova Sport 5 by sa mala na družici objaviť v blízkej dobe. Operátor už na tom pracuje. „Termín zatiaľ nepotvrdím, predpokladám však, že to prebehne cca do 2 týždňov,“ prezradil pre SatelitnaTV.sk, VP spoločnosti CANAL+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko. Bude sa to týkať iba satelitnej služby. V internetovej Skylink Live TV sú dostupné dve verzie programu Nova Aport 5 dlhšie, jedna pre Česko a druhá pre Slovensko. Predplatiteľom je dostupná verzia podľa toho, ktorú verziu služby využívajú (SK alebo CZ).

Technické parametre pre príjem Nova Sport 5 SK aktuálne nie sú známe. Bližšie informácie poskytneme akonáhle ich budeme mať k dispozícii.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Slovenské verzie 3,4 sa ničím nelíšia od českých verzií. A ani sa ešte nestalo aby vysielali odlišný program. A vlastne nemajú ani aký odlišný program vysielať podľa toho čo majú v ponuke.

    2. Naco tieto stanice vobec su na satelite? Jednoduchsie je raz za cas to bloknut na 2 hodiny. Skylink by mal vyradit canal+ sport, canal+ sport 2, canal+ action sk verzie, lebo len zbytocne zaberaju na satelite! Mohol by mat namiesto toho skylink 3-4 hd stanice, napriklad markiza klasik, prima love, nova lady pre cz a prima show pre cz

  1. Keby aspoň už niekto konkretizoval, aký balík tých práv LM kúpili pre ktorú krajinu. Ja že kúpili komplet A aj B balík pre obe krajiny. Iná televízia predsa LM vysielať nebude. Alebo ryžovali medzi zápasmi, čo kúpimie tu, čo kúpime tam?

    1. LM majú pre CZ a SK rovnaký. A jasné, že nemôžu vysielať EL a EKL pre naše územie, keď u nás to má Joj šport.
      V ČR zas žiadna televízia zrejme neodvysiela dnešný zápas Plzne. Čítal som, že ČT rokuje o zakúpení práv len na tento jeden zápas ale to im nemusí vyjsť. Je to všetko na hlavu postavené.

    2. Kazdy normalny user si zaplati paket Platinum od DIGI Slovakia a potom nema ziadny problem sledovat zapasy LM Live.

    3. @autista uz bud ticho s tvojim normalnym clovekom! Digi ma dobru sportovu ponuku, ale vysoke ceny!

    4. nikto
      A načo sa s ním doťahuješ, šak ho ignoruj a hotovo… nech si kváka koľko chce…

    5. Nemas co robit niemand? Neustale vypisujes capiny. Predrazeny je Skylink. Pre mna je DIGI Slovakia s paketom Platinum 19,90€/ mesiac v pohode. Cena je adekvatna a normalna zato, ake portfolio tv stanic PLATINUM DIGI SK ponuka 😀

    6. @autista skylink 19,90€, digi 19,90€ a ze kto je predrazeny 😀 digi archiv 1,90€, box 1,50€ = 3,40€ a sme na 23,30€ plus ak chces usetrit tak skylink live 15,90€ tie iste sportove

    7. @Imper
      Dík, tak z LM môžu ponúknuť všetko tu aj tam. Všetko aj v TV alebo budú zápasy, ktoré iba na VOYO, nevieš?

  2. Dufaj si co chces, nikoho tvoje dufania nezaujimaju! Ak Skylink planuje pritiahnut divakov zmienenymi tv stanicami europskou a konferencnou fotbalovou ligou, tak ma znovu smolu 😀 Pretoze slovenski divaci budu moct sledovat EL & KL na tv stanici JOJ Sport HD, ktoru maju v portfoliu snad vsetky sat pay-tv. Trebars Antiksat v kvalitnom HD rozliseni za necele 2,-€/ mesiac.

    1. Na OLED TV mam kvalitne HD rozlisenie tv stanic Antiksatu.

    2. @Ribentrop
      AntikSat – kvalitné HD rozlíšenie? Dajú sa v jednej vete spomenúť? Paradox alebo oxymoron jak h*vado. 😀

    3. Skylink live 3,9€, nemas starosti s boxom parabolou atd, antik sat je rovnaka cena

    4. Co to meles? Antiksat v zakladnom baliku Zaciatok ma cenu 1,95€/ mesiac. Nemusis mat ani parabolu. Pretoze v cene Antiksatu je tiez internetova Antik TV s viac ako 165 tv stanicami.

    5. Tuk tuk, antiksat stranka jasne hovori ze zaciatok je za 3,90€. Chod radsej k ocnemu

    6. A akcia 6 + 6 zdarma ti nehovorí nič? Potom to pri platbe na rok vychádza na 1.95 mesačne.

    7. Joj šport HD na Antiksate za 1,95€/ mesiac
      Dnes
      20:55 – 23:40
      Eintracht Frankfurt – FC Viktoria Plzeň, Európska liga, ligová fáza

  3. Ste jeden tak naco CZ a SK verzia radsej pridajte Nova Sport 6 kedysi to nikomu nevadilo len teraz je to zbytocna vec a minanie penazi este ze madari taky problem nemaju aj u nich je vela nareci.

    1. Športové práva sú ale úplne iná vec. Voľakedy športy aj vysielali všetky verejnoprávne TV, ale dneska je už trošku iná cena. A ďalšia vec, čo Maďari nemajú je takýto tandem ako Nova – Markíza, čo má jedného majiteľa. Preto si v 2017 okamžite navzájom povypínali stanice a teraz šaškujú kto môže čo vysielať. Oveľa lepšie bolo, keď napríklad na F1 mali zvlášť práva Nova a u nás STV.

  4. Preco novinari pri kazdej tlacovke alebo PR vyhlaseniach od skylinku, kde sa mozu pytat otazky, tak sa nepytaju na Nova Sport 6? Nie je to na hlavu, ze na Slovensku sme tlaceni zakupit si voyo, na pozeranie Slovana v LM? @satelitnatv.sk ak mate moznost sa pytat, tak preco sa nepytate kedy bude NS6? A preco este nie je? Ako to, ze telekom ju ma? To tu nikomu nevadi? Neviem si predstavit, zeby takto dokazali „vydrbkavat“ s divakmi v CZ.

    1. Jaro Netreba sa stále pýtať, pretože vždy príde rovnaká odpoveď. Záujem o NS6 je len sa nevedia dohodnúť na komerčných podmienkach. Pokiaľ jedna zo strán neustúpi ale dá niečo naviac zostane tento stav aký je. Každý divák aj na Slovensku má možnosť vybrať si operátora, ktorý mu vyhovuje. Neviem prečo sa stále nadáva na Skylink keď má v ponuke veľa športových kanálov, ktoré 90% providerov nemá vôbec (NS 3-5, C+ Šport 1-8…).

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.