Reklama

TV Markíza ponúkne predplatiteľom za výpadok služby Voyo kompenzáciu

TV Markíza sa za včerajší výpadok streamovacej služby Voyo počas zápasu Slovana Bratislava so škótskym klubom Celtic FC ospravedlňuje a má pre nich kompenzáciu. Nižšie prinášame celé vyjadrenie slovenského vysielateľa k problému.
Pokračovanie nižšie:

Stanovisko TV Markíza k výpadku služby Voyo počas zápasu Slovana Bratislava v Lige majstrov:

„Veľmi si vážime obrovský záujem divákov o včerajší zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sme vysielali na platforme Voyo. Nesmierne nás mrzí, že počas vysielania nastali technické problémy, ktoré neumožnili časti divákov plnohodnotne sledovať tento zápas. Za vzniknutú situáciu sa všetkým nadšencom športu ospravedlňujeme. Zároveň ich chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala.

K vzniknutej situácií sa chceme postaviť zodpovedne, a preto dotknutým zákazníkom poskytneme kompenzáciu vo forme kupónu, ktorý predĺži ich predplatné balíka Voyo maximum o 14 dní. Najbližší zápas „belasých“ v Lige majstrov, v ktorom sa v utorok 1.10. 2024 ŠK Slovan postaví proti Manchestru City, si tak budú môcť pozrieť na náš účet. Zákazníkom, ktorých sa to týka, bude v najbližších dňoch odoslaný email so všetkými informáciami a inštrukciami k aktivácii kupónu.“

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len aby im nevypadol aj zápas s Manchester city.
    Žiaľ sme v divnej dobe.
    Inde majú Ligy majstrov všade a my iba u dvoch operátoroch.
    Uvažujem o Canal + Online pl.
    Lebo toto čo robia s právami je drzosť pre ľudí.
    Len aby to nedopadlo ako Orange Šport s ligou majstrov.
    Máme kopu IPTV operátorov a iba dvaja majú NS 5/6 divné.

    1. Akože preťažiť server to môže nabudúce i Telekomu. Pražáci to podcenili a je to ich chyba, ak je pravda, že to ide na rovnakých severoch pre CZ a SK.

    2. Niekto kecá o preťažení servera. 🙂
      No iste tonu rozumie.
      Narkóza je sama o sebe ťažoba a jej Voyo stojí za milú Jarmilu…:)

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.