Reklama

TV operátori budú musieť do novembra stiahnuť z ponúk ďalší český kanál, bude náhrada

Operátori pôsobiaci na Slovensku budú musieť stiahnuť zo svojich ponúk ďalší český kanál. Skupina Prima v minulom týždni oznámila, že po májovom spustení programu Prima Cool SK, rozšíri na jeseň svoju programovú ponuku na Slovensku o ďalší televízny kanál. Ten sa zameria najmä na ženské publikum. Pôjde o Prima Love SK, ktorý spustí svoje vysielanie oficiálne 1. novembra 2024.
Pokračovanie nižšie:

Podľa českého vysielateľa bude slovenská verzia Prima Love dostupná v ponuke väčšiny slovenských operátorov káblových, satelitných, OTT či IPTV služieb. Nahradiť má pritom českú verziu stanice Prima Love.

Prima Love SK má ponúknuť pre slovenských divákov najmä vlastnú produkciu z dielne FTV Prima, ktorá oslovujú ženské publikum. Objaviť sa pritom majú aj zahraničné seriály. Program stanice zatiaľ dostupný nie je. Akonáhle ho budeme mať k dispozícii, zverejnený bude už tradične v sekcii TV program.

FTV Prima stojí aktuálne za stanicami Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM, Prima Star, Prima Show, CNN Prima News, Prima SK a Prima Cool SK. Posledne tri menované kanály sú aktuálne jediné programy z rodiny kanálov Prima, ktoré môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori.

Mohlo by vás ešte zaujímať