Reklama

Futbal: Azerbajdžan – Slovensko. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas z Ligy národov?

Slovenská futbalová reprezentácia si dnes po piatkovej remíze so Švédskom zmeria sily v rámci Ligy národov 2024/25 s výberom Azerbajdžanu na ich domácej pôde. Priamy prenos z tohto stretnutia prinesie pre všetkých futbalových fanúšikov verejnoprávna STVR a to na športovej TV stanici Šport, ako aj v rozhlasovom vysielaní rádia Slovensko.
Pokračovanie nižšie:

Začiatok prenosu aj s predzápasovým štúdiom je naplánovaný, podľa aktuálneho TV programu, na dnes 14. októbra 2024 o 17:20 hod. Samotný zápas začne o 18:00 hod. Diváci, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť zo záznamu na programe Šport napr. v utorok o 9:55 hod.

Televízny program Šport je dostupný v ponukách u všetkých káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to už od najnižších balíkov služieb v HD kvalite. Okrem toho je program dostupný tiež bezplatne z terestriálnych DVB-T a DVB-T2 vysielačov celoplošných multiplexov 3 (RTVS Sport HD) a 1 (RTVS Sport HD HEVC) po celom Slovensku. Program môžu sledovať diváci tiež online a to priamo na webe verejnoprávneho vysielateľa.

Mohlo by vás ešte zaujímať