Reklama

Futbal: Girona FC – ŠK Slovan Bratislava. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas Ligy majstrov?

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava dnes odohrá tretí zápas v skupinovej fáze Ligy majstrov UEFA proti španielskemu tímu Girona FC. Girona bola najväčším prekvapením uplynulého ročníka španielskej La Ligy. Tím z Katalánska prežil svoju najúspešnejšiu sezónu v histórii. Vynikal najmä v ofenzíve, keď nastrieľal až 85 gólov. Po historickom výsledku však mužstvo opustili dvaja najlepší strelci Arťom Dovbyk a Brazílčan Savinho.
Pokračovanie nižšie:

Slovenský majster, rovnako ako jeho súper, stále čaká na bodový zisk v Lige majstrov. Kto z nich bude úspešný si budú môcť diváci pozrieť na platenom športovom kanáli Nova Sport 6, ktorý tento zápas prinesie exkluzívne pre slovenských a českých divákov naživo.

Predzápasové štúdio štartuje dnes o 20:15 hod. a hosťami moderátora Mariána Tomčáka budú Marek Sapara, Martin Mikulič a Kamil Čontofalský. Priamo zo Girony sa bude divákom v živých vstupoch prihovárať redaktor Marián Červenka. Komentátormi zápasu budú opäť Marek Arpáš a Jozef Havrilla.

Diváci, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť následne zo záznamu a to opäť na Nova Sport 6, napr. v stredu 23.10 o 9:00 hod. či Nova Sport 5 vo štvrtok 24.10 o 16:00 hod alebo 20:15 hod. Kompletný program nielen staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6 môžete nájsť v sekcii TV program.

Dostupnosť programu Nova Sport 6

Prístup k programu Nova Sport 6 majú aktuálne na Slovensku iba predplatitelia TV služieb operátorov DIGI Slovakia (satelitná alebo internetová DIGI TV) a Slovak Telekom (internetová Magio TV a satelitná Magio Sat). Obaja operátori majú program v najvyšších balíkoch Platinum, L (DIGI Slovakia) a XL (Slovak Telekom).

Pokiaľ má niekto iného operátora a chce sledovať dnes tento zápas, môže si aktivovať bez viazanosti internetovú službu Magio TV Predplatné s balíkom Šport Premium (na prvých 7 dní zadarmo, potom 12 € mesačne), alebo Voyo. V prípade internetovej služby Voyo je program dostupný iba s aktivovaným športovým balíkom Voyo maximum, ktorý stojí 11,99 € mesačne. V oboch prípadoch je potrebné pre sledovanie internetové pripojenie.

Mohlo by vás ešte zaujímať