Reklama

Futbal: ŠK Slovan Bratislava – Manchester City. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas Ligy majstrov?

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava dnes odohrá svoj druhý zápas v skupinovej fáze Ligy majstrov UEFA proti anglickému majstrovi Manchester City, ktorý triumfoval v sezóne 2022/2023 aj v samotnej milionárskej súťaži. Po prvý raz si Slovan zahrá skupinovú fázu Ligy majstrov pred vlastnými fanúšikmi na vypredanom Tehelnom poli.
Pokračovanie nižšie:

Divákom a všetkým fanúšikom prinesie dnešný priamy prenos z Bratislavy športový kanál Nova Sport 5. Pôjde o zmenu, vzhľadom k tomu, že posledné zápasy prinášala Nova Sport 6. Piaty kanál Nova Sport má o niečo väčšiu dostupnosť a priamy prenos tak bude môcť sledovať viac televíznych divákov prostredníctvom satelitných, IPTV, OTT či SVOD služieb.

Komentátormi zápasu budú Marek Arpáš a Jozef Havrilla. Predzápasové štúdio z Tehelného poľa začína o 20:15 hod. Štart samotného zápasu je naplánovaný na 21:00 hod. Moderovať ho bude Marián Tomčák s hosťami Stanislavom Šestákom a Marekom Saparom. Diváci sa už 45 minút pred samotným duelom môžu tešiť na množstvo zaujímavostí a atraktívnych príspevkov súvisiacich s výnimočným večerom na Tehelnom poli.

Tí, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť následne zo záznamu a to na staniciach Nova Sport 5 a Nova Sport 6 hneď na druhý deň o 09:00 (Nova Sport 5) alebo 16:15 hod. (Nova Sport 6). Kompletný program nielen všetkých staníc Nova Sport môžete nájsť v sekcii TV program.

Dostupnosť programu Nova Sport 5

Prístup k programu Nova Sport 5 majú aktuálne na Slovensku iba predplatitelia TV služieb operátorov DIGI Slovakia (satelitná alebo internetová DIGI TV), Slovak Telekom (internetová Magio TV a satelitná Magio Sat) a Skylink (satelitná Skylink aj internetová Skylink Live TV). Okrem toho bude prenos dostupný tiež v internetovej streamovacej službe Voyo a to iba pre predplatiteľov s vyšším balíkom Voyo maximum.

Všetci TV operátori majú program v najvyšších balíkoch Platinum, L (DIGI Slovakia), XL (Slovak Telekom) či Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Premium a Komplet (Skylink).

Mohlo by vás ešte zaujímať