Reklama

Futbal: Slovensko – Švédsko. Kde sledovať dnes naživo v TV tento zápas z Ligy národov? Dostupný bude aj zadarmo

Slovenskí futbaloví reprezentanti dnes odohrajú zápas v Lige národov proti Švédsku. Stretnutie sa odohrá na domácom Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Pre všetkých futbalových fanúšikov prinesie tento zápas platený športový TV kanál Sport 1. Podľa aktuálneho programu začne televízia so štúdiom už o 20:00 hod, ktoré budú moderovať Martin Škrtel a Juraj Kucka. Výkop je naplánovaný o 20:45 hod. Okrem TV bude tiež prenos dostupný vo vysielaní Rádia Slovensko.
Pokračovanie nižšie:

Tí, ktorí nestihnú sledovať zápas v priamom prenose si ho môžu pozrieť zo záznamu na Sport 1 v sobotu 12. októbra o 12:45 hod.

Športový kanál Sport 1 sa nachádza bežne v platených ponukách takmer u väčšiny káblových, IPTV, OTT a satelitných operátorov a to v HD kvalite (Skylink, Antik Sat, DIGI TV, Magio Sat, freeSAT, Tango TV, Antik TV, SledovanieTV, Satro, Kuki TV, Skylink Live TV, Magio TV, DIGI TV a ďalších). Okrem toho je program dostupný tiež aj v terestriálnej platforme Plustelka. Vysielanie je v tomto prípade šírené vo štvrtom celoplošnom multiplexe (MUX 4) v štandardnom rozlíšení (SD/HEVC).

Bezplatné vysielanie stanice Sport 1

V rámci aktuálneho promo vysielania ponúkajú tento mesiac vybraní operátori športový kanál Sport 1 bezplatné pre všetkých klientov a to bez rozdielu aký programový balík majú aktivovaný. Patria sem napr. platformy Skylink, freeSAT (23,5°E), Skylink Live TV, Tango TV, Antik TV a Antik Sat. Program je tiež aktuálne šírený bezplatne cez anténu. Pre príjem tak postačuje mať k dispozícii signál zo 4. celoplošného DVB-T2 multiplexu a zariadenie s podporou štandardu HEVC. Zoznam vysielačov môžete nájsť na SatelitnaTV.sk v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať