Reklama

V DVB-T sa môže objaviť už čoskoro nový český kanál

V slovenskom terestriálnom vysielaní sa môže už čoskoro objaviť nový český televízny kanál. Po staniciach Prima SK a Prima Cool SK môže operátor Towercom pridať do ponuky svojej platenej terestriálnej platformy Plustelka ďalší kanál z rodiny TV Prima a to konkrétne Prima Love SK. Informáciu o pridaní Prima Love SK do Plustelky pre SatelitnaTV.sk potvrdil priamo vysielateľ. Samotný operátor sa zatiaľ nevyjadril.
Pokračovanie nižšie:

Slovenská verzia českej stanice Prima Love odštartuje oficiálne v piatok 1. novembra 2024. V rovnaký dátum by mala skončiť u väčšiny operátorov, ktorí pôsobia na Slovensku, česká verzia Prima Love.

Podľa zverejneného TV programu ponúkne slovenská verzia Prima Love divákom najmä vlastnú produkciu z dielne FTV Prima doplnenú o vybrané zahraničné seriály či programy, ktoré oslovia ženské publikum. Kompletný program stanice bude už o niekoľko dní dostupný na SatelitnáTV.sk v sekcii TV program.

TIP: Slovenská Prima Love zverejnila TV program na prvé dni vysielania. Pozrite sa, čo ponúkne

Diváčkam prinášame už legendárny seriál Rodinná pouta, ktorý pred dvadsiatimi rokmi odštartoval boom takzvaných nekonečných vzťahových seriálov. Vlastnú tvorbu doplnia aj rôzne akvizičné seriály. Romantiku, ale aj napätie z impozantných rakúskych Álp nám sprostredkujú Záchranáři z hor a následne príbehy Doktora z hor. Aj na kanáli Prima LOVE SK nadviažeme na úspech tureckých romantických sérií. Tie si vďaka kombinácii romantiky a humoru, navyše vo vizuálne atraktívnom prostredí, právom získavajú srdcia divákov. Na úvod to budú seriály Zvrat osudu a Příchuť lásky. V budúcom roku napríklad aj tituly Vůně jahod, Sladká pomsta, Láska s vůní oliv, Souboj s láskou a mnoho ďalších, vrátane niekoľkých úplne nových seriálov, ktoré uvedieme premiérovo v Česku a teraz aj na Slovensku,“ odhaľuje detaily Alex Ruzek, programová riaditeľka skupiny Prima.

FTV Prima stojí aktuálne už za stanicami Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM, Prima Star, Prima Show, CNN Prima News, Prima SK a Prima Cool SK. Posledne tri menované kanály sú aktuálne jediné programy z rodiny kanálov Prima, ktoré môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori. Od novembra to bude už aj Prima Love SK.

Kedy a v akom presne terestriálnom multiplexe sa Prima Love SK objaví, aktuálne nie je známe. O detailoch ešte budeme na SatelitnaTV.sk informovať. Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať