Reklama

Z vybraných miestnych DVB-T vysielačov už nevysiela TV Doktor, nahradila ju iná TV

Po viac ako roku a pol ukončil telekomunikačný operátor AVIS, z vybraných miestnych DVB-T vysielačov, šírenie TV Doktor v HD kvalite (HD/MPEG-4). Podľa informácií SatelitnáTV.sk ide o šesť DVB-T vysielačov a to konkrétne Levice (30. kanál), Považská Bystrica (40. kanál), Trenčín (40. kanál), Nové Zámky (47. kanál), Nitra (40. kanál) a Bratislava (26. kanál). Všetky sú na západnom Slovensku. Zo zvyšných aktívnych DVB-T vysielačov operátora, ktoré sú umiestnené na strednom a východnom Slovensku, je šírená TV Doktor aj naďalej.
Pokračovanie nižšie:

Po vyradení TV Doktor HD sa z uvedených šiestich DVB-T vysielačov šíri od dnešného dňa Západoslovenská TV HD (HD/MPEG-4) s rozlíšením 1920x1080i, ktorá sa vo vysielaní zameriava predovšetkým na regionálne spravodajstvo, publicistiku, magazíny, diskusie a dokumentárne filmy. Ako už názov televízie napovedá, stanica sa zameriava hlavne na západné Slovensko. Z uvedeného dôvodu je preto šírenia práve z miestnych DVB-T vysielačov na danom území. Program nie je šírený na pôvodnej pozícii po TV Doktor, diváci si tak musia nový program naladiť manuálne, alebo spustením automatického ladenia.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To je tá dezinformačná televízia s tými šialencami s proruskou propagandou a absurdnými, lživými konšpiračnými teórami?

    1. Nie.
      To len tebe natlačili do hlavy kaleráby v „nekonšpiračnom“ médiu pre libtardov.

    2. Ono vidieť aj pri tomto, že tu nemáme fungujúci právny štát. Alebo máme maximálne tak jeho paródiu. V Česku by podobný odpad – ktorý robí celej spoločnosti MEDVEDIU službu, šíri toxickú Putinovu propagandu a prezentuje v diskusiách heilujúcich neofašistov a ich „svetonázor“ – nemal šancu vysielať s platnou licenciou, nie to ešte veselo fičať v pozemných multiplexoch. Ale toto je krajina nekonečných možností – pre luhárov, korupčníkov a darebákov. Katastrofa, kam sme sa to dopracovali. Radu pre mediálne služby máme na čo? Však tu nefunguje nič. Ani zodpovední, ani kompetentní. Iba samí poddaní.

    3. Ono je vidieť aj tu, akí sú libtardi otravní a bezočiví.
      Je tu diskusia k článku o technike, ale libtard tu musí otravovať svojou ideologickou „osvetou“ a vnucovať ostatným svoje extrémistické názory.
      IeWoW, choď otravovať niekam inam. Tu porušuješ pravidlá diskusie.

  2. A nevlastní ju Martinka Šimko když to má tskový obsah???

  3. Progresívni už zúria. To tie vysielače sú slabé oproti tým, kde vysiela Narkóza a Hnojina. Dezifnfo z Narkózy, keď chceli odísť z DVB=T, tvrdili, že vysielanie cez anténu končí…. 🙂

    1. pretoze vysielanie cez antenu nebola cinkacka. aj tak sa tam po polroku vratili 😀
      len v platenej podobe
      sa im asi nelubilo ze ludom staci srobovak dat do konektoru a markizu mozu pozerat. najlepsie je, ze ked koncil analog, antenu zas propagovali 😀

    2. Anténa ani satelity nemajú budúcnosť, lineárne vysielanie má budúcnosť jedine cez IPTV OTT alebo ako FAST kanály. Inak budúcnosť majú najmä podľa všezvaných odborníkov streamovacie služby ako Netflix, Max, Disney a Voyo. Nikto z diskutujúcich odborníkov neuznáva sledovanie programov ktoré sú prerušované reklamou a ešte v konkrétnom čase. Ja síce nie som úplne toho názoru, ale väčšina má vplyv na úplný koniec lineárneho vysielania.

Komentáre už nie sú povolené.