Reklama

Duna World oficiálne v ponuke novej DIGI TV

Po predchádzajúcich testoch sa v utorok objavil opäť v programovom rastri satelitného HD prijímača Kaon od DIGI TV maďarský program verejnoprávneho vysielateľa MTVA Duna World. Zákazníci nájdu tento program v DIGI boxoch na pozícii číslo 98, hneď za TV Paprika. Pokiaľ by sa v ponuke ešte nenachádzal, stačí len vypnúť na niekoľko minút samotný prijímač (do StandBy režimu) z diaľkovým ovládaním a aktuálny programový raster sa načíta do prijímača automaticky behom cca 10 minút.

Duna World je od včera oficiálne zaradený do programového rastra DTH Nová DIGI v balíku EXTRA HU,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja DIGI Slovakia.
Pokračovanie nižšie:


Duna World je súčasťou maďarského balíčka Extra HD, ktorý už obsahuje 21 maďarských televíznych programov. Zákazníci si ho môžu objednať k základným balíkom Štandard či Maxi iba za 1,3 € mesačne.

Extra HU tak aktuálne obsahuje už programy AXN, Music Channel HU, Story 5, Hit Music HU, Nota TV, TV 2, Cool TV, Duna, Film+ HU, Spektrum, m1, m2, Magyar ATV, RTL+, RTL 2, RTL klub, Story 4, Story 5, Viasat3, TV Paprika HU a Duna World.

Pripomeňme, že okrem maďarského balíčka majú diváci na výber maďarskej audio stopy aj pri vybraných platených kanáloch ako napr. HBO, Eurosport, NGC a ďalšie. Prehľad programov s maďarskými audio stopami sme Vám už priniesli na našom portáli SatelitnáTV.sk v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať