Reklama

Telekom: Zmeny v programovej ponuke Magio TV

Telekom prináša zákazníkom digitálnej televízie Magio (IPTV) od 26. marca nové kanály. Veľkou zmenou prejde variant Magio TV XL, nové televízne kanály pribudnú aj do prémiových balíčkov.

Zákazníci s aktivovaným balíčkom Magio TV XL sa môžu tešiť napríklad na stanicu Crime & Investigation zameranú najmä na programy o zločine a český kanál Kino Svět, ktorý prináša celovečerné hrané a dokumentárne filmy. Novinkou bude aj kanál Mezzo určený pre všetkých fanúšikov kvalitnej svetovej hudby a obľúbený kanál Golf Channel zameraný na golfové podujatia. Pre najmladších divákov Telekom prinesie detské programy Nick Jr a Megamax.
Pokračovanie nižšie:


V programovej ponuke Magio TV XL už naďalej nebudú dostupné kanály Filmbox Family, Filmbox Extra 1, Filmbox Plus, Filmbox HD. Kanál Discovery HD Showcase nájdu zákazníci v balíčku HD rodinný.

Veľkou zmenou prejde Maďarský balíček, v rámci ktorého pribudnú kanály Sláger, RTL II, RTL +, Story 5 a Viasat 6. Tie Telekom zaraďuje namiesto kanálu ATV.

V prémiovom balíčku HD rodinný pribudne TV kanál plný záhad Discovery ID Xtra HD, ktorý nahradí Filmbox HD.

Obľúbený český hudobný kanál Šlágr TV bude po novom dostupný pre väčší počet zákazníkov, zaradený bude vo voliteľnom programovom balíčku Voľný čas.

V prípade, ak sa nové kanály nezobrazia automaticky, odporúčame reštartovať Magio box.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. preco dali discovery do hd rodinny… ved takto bolo super discovery mat bezne 🙁 🙁 🙁

  2. Filmboxy su odpad. Myslim ze taky Telekom vie velmi pekne na IPTV zistit kolko ich ludia sleduju respektive nesleduju.

  3. Nat Geo Wild HD zase nikde, celé discovery portfólio, ktoré každým dňom klesá na atraktívnosti si môžu niekam strčiť!!!

    Je len otázkou času, kedy začnú konkrétne stanice ponúkať svoje programy samostatne na nete, tak ako to včera oficiálne oznámil boss HBO, že sa od apríla pridáva do ponuky Apple TV, otázne je len to či pôjde lokalizovanú verziu…
    Ak takýto krok spraví National Geographic, budem určite prvým abonentom a celý telekom, ktorý rozhoduje čo pridá do ponuky si môže začať šúchať pätami!!!

  4. To že magio zrušilo Filmbox HD hodnotím ako možno budúci zákazník veľmi zle, pretože som zvažoval zrušiť UPC Digital a prejsť na Magio. To čo nahradí ostatné určite nie je adekvátna náhrada. Inak ostatné Filmbox kanály stoja za veľké h…o, keďže sa na nich všetko opakovalo stále dookola. Jeden jediný by určite stačil . Filmbox HD hodnotím ako špecifickú televíziu s dobrým obsahom.

  5. Nepáči sa my že idete rušiť tie filmové kanály to čo idete dať tie kanály to nestojí za nič , dobré rušíte a zlé dávate nie sme s tým spokojný to nestojí za nič budeme premýšlať o inom o inej digitálnej televízii.

  6. Prečo sa vyhodil z maďarského balíčka program ATV ? Namiesto sa zaradilo stupídne /pre dementov/ RTL II s primitívnymi mexickými seriálmi ! Asi zruším celý balíček .

  7. ATV aj mnoho ďalších maďarských (komerčných/nekomerčných) kanálov môžeš prijímať cez freeSAT cez satelit. 2 karty, 1 cena, nech sa páči.

    http://www.satelitnatv.sk/freesat-by-upc-direct/
    (neviem, kedy tie parametre redakcia aktualizovala naposledy)

  8. Aj nám chýba ATV. Súhlasim s tým, že medzi divákmi Magio TV – madarský baliček , sú aj takí, ktorí sledujú aktuálne dianie vo svete. Táto stanica medzi prvými prináša najnovšie správy.

  9. HírTV, ATV, EchoTV, M1 (HD) – na tychto mozete sledovat aktualne dianie v madarcine. Treba hladat operatora, ktory nieco z tychto ponuka. Ja som takeho spomenul vyssie. Magio je nevyhodny z hladiska madarskych programov, ma ich extra spoplatnenych a ma ich iba v limitovanom pocte. Skuste freeSAT, tam najdete vsetko bez priplatkov.

  10. filmboxy neboli zrusene, vytvoril sa premiovy balik filmbxov za 3 eura

Komentáre už nie sú povolené.