Reklama

JOJ Cinema +1 získala licenciu

Vysielanie môže spustiť ďalší nový program s hodinovým časovým posunom. Česká vysielacia rada udelila na svojom poslednom zasadaní licenciu novému kanálu JOJ Cinema +1. Ten sa má vo vysielaní zamerať prevažne na mužské publikum. Dátum štartu programu nie je zatiaľ známy.
Pokračovanie nižšie:


JOJ Cinema +1 môže byť na základe licencie šírená cez satelit ako aj u káblových operátorov na území Českej republiky. Pôjde už o druhý kanál skupiny JOJ s hodinovým časovým posunom. Od decembra minulého roka môžu diváci prijímať JOJ +1, ktorý je k dispozícii vo vysokom rozlíšení všetkým zákazníkom satelitnej platformy Skylink s aktívnou dekódovacou kartou. Popri JOJ +1 HD má tiež Skylink v ponuke aj stanicu Prima +1 HD, ktorá je však určená českým zákazníkom. JOJ Cinema +1 však bude vôbec prvým plateným kanálom s hodinovým časovým posunom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Žiadne nové stanice, len duplicitné = o hodinu posunuté, to je dosť krátka doba posunutia. Ale, veď sú i iné možnosti na sledovanie, ak sa niečo nedá „naživo“ sledovať, napr. nahrávanie apod.
    No majú „viac“ staníc v portfóliu, a takto zahltia kapacitu. A bez žiadneho normálneho prínosu.

  2. Nechapem co sa nad tym pohorsujete, tato stanica podla licencie nie je urcena slovenskemu divakovi.

  3. Nie je určena slov. divakovi ale slov. divak za určitých známych okolnosti tuto stanicu má 🙂

    1. http://www.satelitnatv.sk/2017/01/joj-cinema-1-hd-v-ponuke-skylinku/

Komentáre už nie sú povolené.