Reklama

DIGI TV opäť pridá do ponuky nové programy

Do ponuky satelitnej televízie DIGI TV pribudne od 31. augusta 2017 niekoľko nových programov, naopak dva budú vyradené. Po posledných zmenách, v polovici augusta, pôjde tak už o v poradí druhé rozširovanie programového rastra v tento mesiac. Predplatitelia sa môžu tešiť na známy spravodajský kanál CNN, trojkanál CS Film, CS Mini, Horor film ako aj detský kanál Cartoon Network. Vo všetkých prípadoch pôjde o SD verzie staníc.
Pokračovanie nižšie:


CNN bude súčasťou základného balíka Štandard, zvyšné programy (CS Film, CS Mini, Horor film a Cartoon Network) budú môcť sledovať predplatitelia vyššieho balíka Maxi.

Okrem rozšírenia ponuky je tiež avizované aj vyradenie staníc CBS Drama a VIVA, ktoré už nebudú ďalej na našom trhu dostupné.

Technické parametre pre príjem všetkých staníc prinesieme, už tradične, krátko po zaradení do programového rastra.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak za prvé : Chápem vyradenie programu CBS – sú katastrofálne čo sa týka dabingu ale že už nebudú ďalej na našom trhu dostupné je kravina keď množstvo operátorou s nimi majú podpísanú novú zmluvu o šírení ako napríklad také UPC . Tak neviem odkiaľ máťe takéto dezinformácie že niečo nebude pre náš trch a končí .

  2. napriklad aj odtialto:
    https://www.digizone.cz/clanky/cbs-drama-opusti-cesky-trh-ke-20-zari-prectete-si-oficialni-oznameni-urcene-operatorum/

    1. Ďakujem za info . Tak ďalší odpad končí . Super . Na rade je teraz Narkóza A Hnojka a buďem spokojný. Inak v ČR budú operátory nahrádzať novou stanicou War svet válek .

  3. Pridávať v 21. storočí SD programy môže iba hlupák a absolútny babrák a neschopák!!

    1. Ja len nechápem čo robia také theátro a cirkusy s tým HD, veď je to bežný štandard tejto doby, už je pomaly v pase, lebo už tu je 4K a pomaly sa prediera 8K a testuje sa už 16K. Veď aj keď sa prechádzalo z čiernobieleho vysielania na farebné tak sa nespoplatnilo, alebo keď sa prechádzalo z analógu na digitál DVB-T a teraz tu začali robiť cirkusy nejaká nenažratá TV Stara a TV Angelika.

  4. A TA3 a ČT 24 HD verzie Digi nepridá lebo Mágio ich pridáva.

  5. Je tam chyba,nie od 31.augusta,ale od 1.9.2017 aj digi a mágio pridá nové kanály

Komentáre už nie sú povolené.