Reklama

Skylink vyradil z ponuky Viasat HD

Satelitný operátor Skylink dnes vyradil z ponuky dvojprogram Viasat HD, ktorý bol súčasťou balíčkov Multi, Kombi a Komplet.

Viasat HD ponúka divákom vybrané programy v HD kvalite zo staníc Viasat History a Viasat Nature. Podľa operátora má byť náhradou za vyradený program novo pridaný Epic Drama HD. Spomeňme, že Viasat HD bol súčasťou ponuky od roku 2012.

Pôvodne mal Skylink k dnešnému dňu vyradiť aj športový kanál EDGE Sport HD, ten však zatiaľ šíri M7 Group aj naďalej na frekvencii 11 739 MHz. Oficiálne ho však už v ponuke neuvádza.
Pokračovanie nižšie:


Operátor tiež k dnešnému dňu prestal definitívne využívať, na družici Astra 3B (23,5°E), transpondér s frekvenciou 11 797 MHz. Z toho dôvodu dochádzalo v poslednom období aj k prelaďovaniu viacerých programov. Kompletný zoznam staníc aj s aktuálnymi parametrami môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Skylink už vyradil tento rok zo svojej ponuky také programy ako History HD, Travel Channel HD, Food Network HD, Fine Living HD, EROXXX HD, Outdoor Channel HD a Filmbox Family. K zmene tiež došlo aj u DocuBox HD a FightBox HD, ktoré boli nahradené SD verziami. Naopak pribudol detský kanál Cartoon Network, dokumentárny Travel XP HD, seriálové Epic Drama HD a Prima Krimi a hudobné C Music TV a Šlágr 2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylinku dochádzajú €€€ ? Takýto nesystematický krok a nie prvý ho pomaly, ale isto potopí, ak sa tam nepreberú !!

  2. Sa smejem a to som dávnejšie chcel zaviesť práve tohto operátora . Viasat HD je jedna z najsledovanejších dokumentárnych staníc aké poznám . Ak pôjdu takto dalej prídu o veľa zákazníkov . UPC toto spravý a ruším okamžite zmluvu .

  3. Viasat History je výborný TV kanál, ktorý je obsahovo veľmi zaujímavý. Neviem či história naozaj väčšinu ľudí nezaujíma, alebo o vyradení tejto stanice rozhodol niekto, kto nemá o kvalite tejto stanice ani šajnu.

    1. Viasat HD vysiela od 6:00-18:00 Nature a od 18:00-6:00 zase History..

  4. To je škoda a veľká neistota a myslím si, že i chyba u Skylinku, že sa človek nemôže už dlhšie spoľahnúť na ich ponuku, ktorá by vydržala dlhšiu dobu bez zmeny. Čo je to za systém, to sa tam stále menia a dohadujú? Akú máme istotu, že čo si objednám a zaplatím budem mať?

    1. Ale zase na druhej strane máš istotu, že sa serpo bude každý rok dvíhať. 😀

  5. Tak toto je dalsia rana pod pas. Ako si na to pride zakaznik ktory si plati plnu ponuku? Pred nedavnom to bolo zrusenie travel channel a teraz toto? Epic drama ma byt nahrada? To aky myslitel manager v M7 toto vymyslel? Ani zanrovo sa netrafil. Jedina metrika v tomto pripade je HD za HD vsak zakaznik to zozerie aj s navijakom.

Komentáre už nie sú povolené.