Reklama

Warner TV v Magenta TV Sat

Do ponuky českej satelitnej služby Magenta TV Sat pribudol dnes nový televízny program Warner TV. Vysielanie je dostupné predplatiteľom z družice Thor 7 (0,8°W), frekvencie 12 245 MHz. Od začiatku je kódované systémami Nagravision.
Pokračovanie nižšie:

Warner TV odštartoval 2. apríla 2024. Vysiela 24 hodín denne filmy, seriály či dokumenty v českom jazyku. Od štartu ju program dostupný u vybraných operátorov v Českej republike, ako aj prostredníctvom terestriálnych DVB-T2 vysielačov po celej Českej republike. Prevádzkovateľom je spoločnosť HBO Europe, ktorú vlastní Warner Bros. Discovery. Program nie je však určený pre slovenský trh.

Magenta TV Sat je vôbec prvým satelitným operátorom pôsobiacim v Českej republike, ktorý má v ponuke Warner TV. Konkurenčné služby Telly, freeSAT a Skylink ho do dnešného dňa v ponuke nemajú.

Novinka je v ponuke Magenta TV Sat od základnej varianty S. Prístup k programu tak majú všetci predplatitelia, teda aj balíkov M a L. V kanálovej mape je program na pozícii číslo 52.

Warner Bros Discovery stojí v ČR a SR aktuálne za TV stanicami Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax a Cinemax , ako aj službou Max.

Technické parametre pre príjem Warner TV :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12245 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Warner TV
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision)
Programová pozícia: 52

PIDy:
Video PID: 1102
Audio PID: 1103
Audio stopy: 1103 cze (AAC), 1104 eng (AAC)
PCR PID: 1102
PMT PID: 1101
TSID: 2804
0NID: 0187
SID: 4011
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A čo má z toho Slovensko keď ten warner tu nechce vysielat

    1. Mě stačilo vidět jen EGP a nemám zájem o stupidní seriály z USA a další odpad jako béčkové filmy z USA a rozhodně raději európskou kinematografii!

  2. Zdeněk, súhlasím. Napríklad taká francúzska kinematografia … Louis de Funés, Gérard Depardieu, Pierre Richard, Jean Gabin, Alain Delon, Belmondo, Philippe Noiret, Jean Marais, Lino Ventura, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Michele Mercier, Thierry Lhermitte, Jean Reno …

  3. Oháňajú sa právami, veď HBO má práva aj u nás… takže fakt nechápem prečo obišli Slovensko. Divákov by si to nepochybne našlo. Niečo mi hovorí, že za tým môžu byť naše ctihodné, nezávislé a morálne televízie markíza a joj.

    1. jojka v tom od pokuty prsty nema. len markiza. asi sa boji, ze lepsi obsah moze byt zdarma cez antenu

Komentáre už nie sú povolené.