Reklama

DIGI TV má opäť na satelite infokanál

V slovenskej satelitnej službe DIGI TV sa dnes po dlhšej dobe objavil opäť DIGI Infokanál. Vysielanie je dostupné z frekvencie 12 607 MHz. Od začiatku šírenia je program kódovaný systémami Nagravision (CAID: 1882 a 1886). Užívatelia dodávaných boxov a CA modulov s automatickou aktualizáciou nájdu program, po dnešnej aktualizácii kanálovej mapy, na programovej pozícii číslo 12.
Pokračovanie nižšie:

V čase našich testov ešte nebol k dispozícii infokanál pre predplatiteľov služby DIGI TV. Preto môžu klienti vidieť na pozícii zatiaľ iba hlášku o tom, že program nie je súčasťou objednaných balíkov. Podľa našich zistení sprístupní operátor tento program pre koncových klientov oficiálne zajtra, teda v utorok 17. septembra 2024.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Technické parametre pre príjem DIGI Infokanal :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12607 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/5
SR: 28800
Norma: DVB-S2
Modulácia: QPSK
Názov: DIGI Infokanal
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision)
Programová pozícia: 12

PIDy:
Video PID: 1802
Audio PID: 1803
Audio stopy: 1803 slo (AAC)
PCR PID: 1802
PMT PID: 0598
TSID: 2811
0NID: 0187
SID: 11018
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Naco? Ved je rok 2024, pomaly 2025, tieto infokanaly co len preberaju veci z webu prakticky len znizuju kapacitu…

  2. Tak možno tam bude lebo toto bolo aj keď pridávali Joj Svet tiež bol tam info kanál potom už nabehol Joj Svet Telekom ten kanál má zaradiť do svojej služby tak možno sa objaví aj u Digi.
    Od akého balíka to neviem a možno od toho najvyššieho (PLATINUM) alebo od PREMIUM.Uvidime zajtra.
    Inak Nova Sport 5/6 ešte idú ďalej ako promo.

    1. Novy Viasat má byť v Magio TV a 4ka TV. DIGI sa nespominalo.

    2. Keď to Telekom ide pridávať do IPTV Magio, tak by sa teoreticky v prípade voľného miesta na satelite tiež mohol ten True Crime objaviť tam. Otázkou je, čo je v dohode s Viasatom.

    3. Nevie niekto ohľadom IPTV či to bude aj tam ten Viasat true crime?

    4. Mohli by do IPTV pridať aj nova sport 6 keď je tam Slovan. Alebo aspoň do doplnkovej OTT Magio Go k hlavnej IPTV. Cena za IPTV je podobná ako Magio Go OTT prečo by sme na IPTV za takmer rovnakú cenu nemohli mať tiež nova sport 6 aspoň na doplnkovej Magio Go, keď už do samotnej IPTV to nechcú pridať?

    5. @Zákazník
      Nova Sport 6 neni v Magio Televízii?
      https://shorturl.at/FLOSy

    6. Nedali to do tej, ktorá sa má postupne odpájať. Motivácia k prechodu na Magio internetovú TV.

  3. Po aktualizácii kanálovej mapy (17.09.2024) satelitná DIGI TV SK športovú stanicu NOVA SPORT 6 preklopila z SD kvality do HD. Zápasy klubov AC Sparta Praha a ŠK Slovan Bratislava si môžu diváci vychutnať teda už v HD kvalite.

    1. Ale ide to až v balíku Platinum – Nova Sport 6, aj Nova Sport 5

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.