Reklama

Voyo malo výpadok

Streamovacia služba Voyo mala výpadok. Predplatitelia sa tak nedostali ku žiadnemu obsahu. Výpadok bol počas zápasu Ligy majstrov, kedy hral domáci škótsky klub Celtic FC so slovenským majstrom ŠK Slovan Bratislava. Práve Voyo je pritom jedna z mála zo služieb, ktorá tento zápas ponúkala predplatiteľom naživo.
Pokračovanie nižšie:

Počas našich testov bol na webovej stránke služby iba oznam: „Error 503: Niečo sa pokazilo. Ľutujeme, tato stránka nie je momentálne k dispozícii.“

Okrem služby Voyo prinášal priamy prenos zápasu Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava program Nova Sport 6, ktorý je dostupný iba u operátorov Slovak Telekom a DIGI Slovakia. V prípade internetovej služby Magio TV neboli žiadne problémy, ani výpadky.

TIP: TV Markíza ponúkne predplatiteľom za výpadok služby Voyo kompenzáciu

Doplnené o 21:54:

Momentálne evidujeme technické problémy, ktoré spôsobujú výpadok pri prehrávaní či načítavaní služby. Kolegovia z technického oddelenia aktívne pracujú na odstránení problému. Veríme, že čím skôr bude opäť všetko v poriadku. Prosíme o trpezlivosť a ďakujeme za pochopenie,“ uviedla služba na sociálnej sieti.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zakupil som vojo vzhladom na ligu majstrov a teraz maju vypadok??už nikdy žiadne vojo!!!!!!!!!!

    1. Ak by som si mal predplácať službu kvôli lige majstrov, tak jedine magio športový balík za 12€… a nie hento trápne voyo

    2. Možno ten výpadok urobili naschvál, aby ľudia prešli na služby Mágia alebo Digi a odľahčili by tak Voyo od špičiek v strede týždňa

  2. Presne, ľudia si kúpia predplatné lebo chcú sledovať ligu majstrov a majstrom s markízy to nejde,už som písal na reklamácie, budem požadovať odškodné…

    1. @Peter https://voyo.markiza.sk/kontaktny-formular a do okruhu otazky daj napriklad problem s prehravanim

  3. Taktiež som som si zaplatil drahé Voyo kvôli Slovanu. Čakám na zápas dva týždne a keď príde hodina zápasu Voyo vypadne, pričom pred 20 min. som ho ešte sledoval. To naozaj máme na Slovensku tak mizerných IT technikov, ktorých “ oblbne “ najprimitívnejší hacker, ako ja pri výhražných mailoch školám.
    Voyo po mesiaci určite zruším a nikomu neodporúčim.

    1. Prepáčte , uvedomil som si obrovský preklep v predošlom nahnevanom komentári. Nemalo tam byť “ ja pri výhražných mailoch“, ale “ aj pri výhražných mailoch“, pretože aj to ma štve, že naši IT technici to nevedia vyriešiť.

  4. Nenazrata markiza. Vsetky zapasy LM sa vysielaju na nova sport 3 a 4 , jedine Slovan daju na nova sport 6 , ktoru skoro nikto nema, aby nas donutili si kupit prehnane drahe voyo a ked konecne pride cas na zapas tak to nefunguje , lebo sa naraz prihlasilo vela ludi a server jednoducho nestihal. Je to hamba a to len svedci o nanazratosti markizy .Velmi pekne vam dakujeme za uzasny zazitok z futbalu.

    1. Presne tak. PPF sa to pekne vypomstilo na Slovensku, že to vysielali na programe, ktorý nie je tak dostupný a mysleli si, že donútia zákazníkov iných služieb prejsť k nim cez Voyo. Škoda len, že o mesiac si na to nikto nespomenie a ovečky si to predplatia opäť. Zlyhali servery ako boli preťažené, stačilo len, aby si nejaký managor pozrel, aký nárast malo predplatné Voyo za tento týždeň a mali posilniť prístup. Je vidieť, že chcú ryžovať a platiaci diváci ich vôbec nezaujímajú, chcú len ich peniaze
      Ďalší zápas s atraktívnym súperom (M.City) bude dávať viac tv aj fta, kto má satelit s motorom má výhodu a nemusí byť závislý od nejakého Voya.

    2. Mám Nova Sport 3,4,5 ale šiesty okruh nemám a ani ma nenapadlo, že by som si kvôli Slovanu zaplatil Voyo alebo Magio. Beriem to tak, že jednoducho nebola možnosť sledovať a hotovo. Čo som čítal diskusie, tak nemám ani za čím banovať, keďže Slovan hral vraj mizerne. Pozeral som Man City – Inter Miláno a sem tam som prepol na Bruggy – Dortmund a PSG – Girona.
      Ďalšie kolo Slovan Bratislava – Man City bude vysielať Nova Sport 5, takže tentoraz už tú možnosť sledovať zápas mať budem… ale nie som si istý či ho budem aj vôbec sledovať, keďže v tom istom čase na Nova Sport 4 bude zápas Arsenal – PSG a na Nova Sport 3 bude Leverkusen – AC Miláno.
      A možno Skylink dovtedy pridá Nova Sport 6… uvidíme

    3. Treba aby markiza kupila za toto kazdemu predplatitelovi permanentku na slovan! (to bol vtip)

    4. Magio by mohlo dať Nova sport 6 aj do IPTV alebo aspoň doplnkovej Magio Go k IPTV ak už do IPTV dávať nebude, prečo nám to na doplnkovej Magio Go blokujú keď satelitný diváci majú a aj originál Magio Go? My platíme za XL rovnako alebo aj viac keď si doplácame archív oproti Magio Go, ako aj nahrávací box, Magio Go stačí app alebo vlastný Android box a neplatia poplatky prenájmu, prečo teda keď platíme za IPTV viac nás potom disrkiminujú a ukrácajú o nova sport 6? Nie že by boli radi že majú zaplatené viac ale ešte nám nedajú ani nova sport 6 aspoň do doplnkovej Magio Go, keď už nie do IPTV, hlavne doplnkové canal+ sport sú v doplnkovej Magio Go aj arena sport 2, ktoré priamo v IPTV nie sú ale prečo nie je takto aj nova sport 6 keď platíme v podstate rovnako alebo aj viac?

    5. Alebo to za každú cenu chcú aby sme sa vzdali nahrávania a ďalších skvelých funkcií IPTV v prospech nova sport 6? Ja radšej ponechať nahrávanie na úkor nova sport 6, keď nám to nechcú dať. A to pretláčanie Magio Go n úkor IPTV aby im nespôsobilo prechod zákazníkov ku konkurencii, ktorá má nahrávanie buď cez satelit alebo potom UPC alebo aj ANTIK.

  5. Jednoznačný důkaz toho že všecky streamovací služby sú nespolehlivé a zlatý kabel DVB-C nebo SAT DVB-S.

    Ti co tu furt do roztrhání těla prosazují a obhajují streamovací služby a jen neustále pohřbívají DVB-S tak ti včil pochopitelně čuší!!!

    SAT je SAT a byt závislý jen streamovacích službách je jen cesta do pekel a nic jiného!!!

    1. @Zdenek
      Ono to neni v širšom kontexte dôkaz ničoho. To má byť dostupnosť obsahu na streamingu očierňované za to, že nejakí nepripravení zelenáči nezabezpečili dostatok kapacity na serveri? Ide im to cez české novácke servery PPF, sem mali vyčleniť viac a pripraviť sa na to strestestmi. Zaujímavé je, že v ČR im to VOYO nehaprovalo, predpokladám že sa na Spartu dívali na Nova Sport 3-ke mnohí aj cez VOYO ČR. V tomto nešťastnom prípade (VOYO SK, Slovan, 1. polčas, Slovensko) dostupnosť cez DVB-S a iné, zdatnejšie internetové platformy na Slovensku bola výhodou. Cez DVB-C netuším, či má niekto už Nova Sport 6. Aspoň sa ten Telekom vedel pripraviť na satelite preklopením do HD.

  6. Ja mám už od marca zakúpený balík Šport extra od Magio a pekne všetko beží, za tie isté peniaze, akurát tam nie sú tie trápne seriály a filmy čo vysiela Markíza na Voyo. Len čisto športové stanice.

    1. Tak by mal postupovať každý, ktorému pokazili za vlastnú neschopnosť zážitok zo živého futbalu. Minimálne by mali ponúknuť nejaký bonus vo forme gratis predplatného.

Pridaj komentár

Upozornenie: Toto je slušná diskusia bez akýchkoľvek urážok, nadávok či osočovania. Berte to prosím na vedomie ešte pred tým, ako niečo napíšete.

Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Reagujte vždy slušne a vecne. Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, osočovanie, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.