Reklama

Zákazníci 4KA TV majú na víkend sprístupnenú kompletnú ponuku

Telekomunikačný operátor 4ka oslavuje dnes 4. októbra svoje 9. narodeniny. Pri tejto príležitosti pripravil operátor pre všetkých svojich zákazníkov viacero darčekov. Pre mobilných užívateľov je to dátový balík GIGA v mobile na mesiac zadarmo. Klienti TV služby získajú na víkend komplet ponuku.
Pokračovanie nižšie:

Každý zákazník, ktorý má 4KA TV, bude mať tak od piatka 4. do pondelka 7. októbra 2024 automaticky sprístupnenú kompletnú programovú štruktúru s viac ako 120 TV kanálmi zadarmo. Stačí si 4KA TV zapnúť na svojej Smart TV, na počítači, v mobile alebo na tablete.

4ka nemá chybu, ponúka kvalitné mobilné aj fixné služby pre státisíce zákazníkov, ktorých dnes chceme za ich podporu odmeniť. Preto sme pre každého jedného nášho zákazníka pripravili darček, ako poďakovanie za vernosť, ktorú nám za tie roky preukázali. Veríme, že darčeky v podobe GIGA dát na mesiac zadarmo, či plnej ponuky TV kanálov v našej digitálnej 4ka TV na celý víkend, našich zákazníkov potešia,“ hovorí Ján Mrva, riaditeľ predaja pre rezidenčných zákazníkov 4ka.

Mohlo by vás ešte zaujímať