Reklama

SkyShowtime s novým Prémiovým plánom predplatného

Streamovacia služba SkyShowtime dnes oznámila, že od 29. októbra 2024 ponúkne pre zákazníkov na všetkých viac ako 20 trhoch nové predplatné pod názvom Prémiové. Bude bez reklám, s obsahom v rozlíšení 4K UHD a ponúkne viac súbežných streamovaní a sťahovaní. Predplatné bude ponúkané spolu s dvomi existujúcimi plánmi Štandardné a Štandardné s reklamami.
Pokračovanie nižšie:

Prémiový plán bude bez reklám a ponúkne všetky hollywoodske filmové trháky služby SkyShowtime, nové a exkluzívne seriály a pôvodné tituly z miestnej produkcie a to aj v 4K (UHD) kvalite. Okrem toho vďaka možnosti streamovania až na piatich zariadeniach súčasne môže celá rodina sledovať svoje obľúbené relácie a filmy bez prerušenia. Predplatitelia s Prémiovým plánom si navyše môžu vybrať až 100* titulov na sledovanie offline, čo im zaručí prístup k programom aj na cestách.

*Na jeden predplatiteľský účet je možné v danom období stiahnuť iba tridsať (30) celovečerných filmov.

Monty Sarhan, generálny riaditeľ spoločnosti SkyShowtime, uviedol: „Už od samého začiatku sa spoločnosť SkyShowtime zaviazala poskytovať spotrebiteľom možnosť výberu a prinášať skvelú zábavu za skvelú cenu. Tento sľub plníme – začali sme s naším Štandardným plánom s reklamami a teraz zavádzame náš nový Prémiový plán, ktorý zákazníkom ponúka všetku skvelú zábavu SkyShowtime, ale s doplnkovými funkciami vrátane viacerých súbežných streamovaní, väčšieho počtu sťahovaní a rastúceho výberu obsahu v rozlíšení 4K UHD. SkyShowtime bola prvou službou, ktorá na týchto trhoch ponúkla plán s podporou reklamy, a s naším Prémiovým plánom naďalej vedieme: sme prvou streamovacou službou, ktorá na týchto trhoch ponúka všetky tri typy plánov – Štandardný s reklamami, Štandardný a Prémiový.“

PredplatnéCena
Prémiové predplatné (od 29. 10. 2024)9,99 €
Predplatné Štandardné7,99 €
Štandardné predplatné s reklamami4,99 €

Najbližšie očakávané novinky na SkyShowtime

V nasledujúcich mesiacoch sa v streamovacej službe objavia tituly ako A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (2. séria), Mamen Mayo, Schmeichel, The Agency, The Darkness, Śleboda, The Day of the Jackal, The Fall Guy a Yellowstone (5. séria, časť B).

Mohlo by vás ešte zaujímať