Reklama

Telekom ponúkne aj tento rok špeciálne kanály s TV obsahom, novinkou budú kupóny na filmové trháky

Operátor Slovak Telekom ponúkne pre klientov služby Magio TV aj v tomto roku ako vianočný darček špeciálny TV obsah. Do ponuky služby Magio TV pribudnú preto od 1. decembra 2024 tri programy s názvami Magio Koncerty, Magio Komédie a Magio Fitnes. Všetky budú dostupné zadarmo a obsah nebude prerušovaný reklamou. Okrem toho operátor má v pláne ponúknuť filmový obsah v spolupráci s platformou Magenta Moments. Od 11. decembra 2024 v nej postupne nasadí 10 filmových hitov z posledných 24 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:

Trojica špeciálnych kanálov sa objaví v EPG Magio TV automaticky. Magio Koncerty prinesú relax pri kvalitnej hudbe a koncertoch hviezd svetového formátu. Nebudú tu chýbať koncerty Lady Gaga, Ed Sheeran, Beatles či Imagine Dragons. Milovníci komédií si prídu na svoje obsahu na programe Magio Komédie. Ten bude prinášať nielen obľúbené komédie (napr. Frajeri vo Vegas, Veľká svadba, Ako dostať deda z domu a iné), ale aj stand-up (napr. Na stojáka). Po vianočnom prejedaní bude určite záujem o Magio Fitnes, ktorý ponúkne divákom programy o zdravom životnom štýle s trénermi z FITSHAKRU a Marošom Molnárom​.

Kupóny na filmy v Magenta Moments

Vďaka platforme Magenta Moments budú môcť zákazníci získať špeciálne kupóny k vybraným filmom. Od 11. decembra 2024 tak nájdu v Magenta Moments kupóny na filmy, ktoré si budú následne môcť pozrieť na veľkej obrazovke cez Magio TV (t.j. na TV, nie na smartfóne). Operátor už prezradil prvé štyri filmy z desiatich, ktoré budú môcť zákazníci sledovať. Ďalšie chce predstaviť v priebehu decembra. Údajne má ísť aj o filmovú bombu roku 2024.

Medzi prvými filmami budú:
Gróf Monte Cristo
(2024)
Najnovšie spracovanie románu Alexandra Dumasa, ktoré malo premiéru na filmovom festivale v Cannes.
Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba (2024)
Aktuálne posledný diel sci-fi komédie odohrávajúci sa opäť v New Yorku.
Spider-Man: Cez paralelné svety (2023)
Špičkový animák s nomináciou na Oscara a BAFTA, víťaz PGA a Annie Awards.
Gran Turismo (2023)
Napínavý film o pretekárovi, ktorý sa dostal vďaka hraniu PlayStation pretekov až na reálne okruhy sveta.

Mohlo by vás ešte zaujímať